Min side Kundeservice Bli medlem

Grenseløs

I sin nye Wisting-roman utforsker Horst det fascinerende fenomenet crowdsolving. En gruppe mennesker har funnet hverandre på internett, og i samarbeid forsøker de å løse en forbrytelse: Drapet på den australske backpackeren Ruby Thompson i Spania. Les mer

129,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I sin nye Wisting-roman utforsker Horst det fascinerende fenomenet crowdsolving. En gruppe mennesker har funnet hverandre på internett, og i samarbeid forsøker de å løse en forbrytelse: Drapet på den australske backpackeren Ruby Thompson i Spania. En av dem som er med på 'etterforskningen' er norsk og kaller seg Astria, og hennes jobb er å analysere et omfattende billedmateriale som crowdsolverne har samlet inn fra folk som befant seg i området der Ruby ble funnet. Idet hun nærmer seg noe interessant blir det imidlertid helt stille fra henne.

Wisting lar seg motstrebende fascinere av denne iherdige gruppen, og starter et litt halvhjertet søk etter norske Astria. Kan hun ha oppdaget noe som gjør henne farlig for en morder? Crowdsolverne er en umake gruppe fra hele verden - er det mulig at det befinne seg en spion blant dem?

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Språk
Bokmål
ISBN
9788234700842
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Grenseløs
Serie
William Wisting 16

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grenseløs:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv