Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Grenseløs

«Jørn Lier Horst er en av våre aller fremste kriminalforfattere ... I Grenseløs får alle Wisting-fans valuta for pengene.»

Tvedestrandsposten

I sin nye Wisting-roman utforsker Horst det fascinerende fenomenet crowdsolving. En gruppe mennesker har funnet hverandre på internett, og i samarbeid forsøker de å løse en forbrytelse: Drapet på den australske backpackeren Ruby Thompson i Spania. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I sin nye Wisting-roman utforsker Horst det fascinerende fenomenet crowdsolving. En gruppe mennesker har funnet hverandre på internett, og i samarbeid forsøker de å løse en forbrytelse: Drapet på den australske backpackeren Ruby Thompson i Spania. En av dem som er med på 'etterforskningen' er norsk og kaller seg Astria, og hennes jobb er å analysere et omfattende billedmateriale som crowdsolverne har samlet inn fra folk som befant seg i området der Ruby ble funnet. Idet hun nærmer seg noe interessant blir det imidlertid helt stille fra henne.

Wisting lar seg motstrebende fascinere av denne iherdige gruppen, og starter et litt halvhjertet søk etter norske Astria. Kan hun ha oppdaget noe som gjør henne farlig for en morder? Crowdsolverne er en umake gruppe fra hele verden - er det mulig at det befinne seg en spion blant dem?

Medlemsvurdering:
Greide ikke legge fra meg boka, så det ble en sen kveld på meg.

Aud G. Lægreid

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788234700866
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Serie
William Wisting 16

Lytt til utdrag

Anmeldelser

«Jørn Lier Horst er en av våre aller fremste kriminalforfattere ... I Grenseløs får alle Wisting-fans valuta for pengene.»

Tvedestrandsposten

Medlemmers vurdering

B
Brit Flobak – 30.05.2023

– Grenseløst

E
Else – 29.06.2022

– Nådde ikkje heilt opp denne gongen

R
Rigmor – 10.12.2021

– Jeg synes ikke denne var noe, i forhold til mange av de andre bøkene han har skrevet. Alt for mange personer å holde rede på. Ikke så spennende heller synes jeg. Har alle de andre bøkene av Horst, og kan anbefale "Vinterstengt"

B
Bjørn Hoenvoll – 30.11.2021

– Gleder meg alltid til en ny Horst bok. Denne ble litt for lang fordi det, etter min mening, ble for mye data og PC prat.

I
Inger Kleiven – 28.11.2021

– Bare venter på neste bok

A
Aud G. Lægreid – 19.11.2021

– Greide ikke legge fra meg boka, så det ble en sen kveld på meg.

A
Anne K. Stigersand – 18.11.2021

– Fin krimhistorie. Nordmenn i utlandet er ikke bare guds beste barn, de heller. Savner litt mer spenning mht hovedpersonenes privatliv, selv om det ikke var totalt fraværende.

V
Vibecke Lindøen – 17.11.2021

– Litt skuffende kjedelig

G
Gunnar Pedersen – 17.11.2021

– Dette var en av de beste bøkerne av Jørn Lier Horst. Jeg satte pris hvordan den er skrevet og med alle de forskjellige aktørene som er på nettforumet som det skrives om. Jeg klarte ikke å legge den fra meg på slutten slik den ble lest til kl. 02.30 på natta for å få mmed slutten.

R
Reidun Ziem – 17.11.2021

– Grenseløs

E
Eva – 16.11.2021

– Liker veldig godt bøkene til Jørn Lier Horst. Fine skildringer og troverdig persongalleri og et lett gjenkjennelig miljø. Gleder meg til nye bøker !

A
Aud Tove With – 16.11.2021

– Likte boka veldig godt. Den var annerledes lagt opp, uten mye action og beskrivelse av voldelige hendelser, men med spennende skildring av hele etterforskningen, og en litt overraskende slutt.

K
Kirsti Fyhri Gustavsen – 16.11.2021

– Grenseløs

B
Berit Stenerud – 05.11.2021

– Likte boka, god gammel Wisting stil. Liker måten han skriver på

P
Per Gjerde – 04.11.2021

– Excellent

M
Monica S – 19.10.2021

– Unødige og mange beskrivelser av omgivelser og persongalleri, kjedelige nettinnlegg og umotiverte karakterer. Spenningen man forventer kom aldri. Veldig skuffende, boka legges i skuffen for "bortkastet lesetid".

M
Magne Gåsland – 19.10.2021

– Annerledes Wisting,men bra

L
Liv – 19.10.2021

– Har lest alle bøkene i serien og kan anbefale disse. Liker handlingen og at persongalleriet er gjenkjennelig.

O
Olav – 19.10.2021

– Ikkje Lier Horst på sitt beste

H
Hilleborg – 19.10.2021

– Altfor lang, masse bilkjøring og flying. Brå slutt.

J
Jeanette – 16.10.2021

– 4/5

I
Inger – 15.10.2021

– En av de bedre bøkene om William Wisting, og for en gangs skyld uten noen form for dyremishandling som ofte forekommer i bøkene til Jørn Lier Horst. Denne kan dyrevenner trygt lese, for jeg vet at enkelte kvier seg.

E
Erlend, redaktør Bokklubben – 02.09.2021

– Vanligvis er det i området i og rundt Stavern vi treffer på William Wisting, så også denne gangen. Men kriminalitet har ingen grenser. Wisting mottar en e-post fra en australsk kvinne om et uoppklart drap i Spania. Kan saken ha forbindelser til Stavern? Det er ingenting som tyder på det, men samvittighetsfulle Wisting legger ikke henvendelsen fra seg. Så gjør politiet et funn som kan peke mot Spania og Wisting må på tur. Det spanske politiet er ikke spesielt interessert i innblanding i sin sak, men Wisting har ikke for vane å gi seg. Uten å skape konflikt nøster han videre i saken på sin måte. Han tar seg tid, leter fram brikke etter brikke i puslespillet uten å forhaste seg. Og hver sak er like viktig, også en sak som denne som han kunne overlatt til andre. Så lenge ett drap er uoppklart er Wisting på saken, landegrenser er ingen hindring. William Wisting er selvsagt grenseløs.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grenseløs:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv