Meny

Guden

kriminalroman

Serie: Ole Vik 10

Nok en gang har Jørgen Jæger levert krim av ypperste kvalitet

, Tvedestrandsposten Terningkast 5
Torget i Fjellberghavn er fullt av folk. Ordføreren går på talerstolen for å annonsere en gledelig nyhet – men så roper en skingrende stemme: «Allahu akbar!» etterfulgt av tre skudd. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Om boka

Folkemengden flykter i panikk i alle retninger. På scenen står ingen oppreist, og samtidig høres en eksplosjon, fulgt av én til litt senere. Hva i all verden er det som skjer i lille Fjellberghavn? Har terroren nådd helt til vestlandskysten?

Terror eller bankran?
Det viser seg snart at de to eksplosjonene har hatt et svært rasjonelt formål: Begge byens minibanker er sprengt, og alle pengene er borte. Tilbake på asfalten ligger de tomme pengekassettene. Men hvordan er det mulig? Det ser ut til ranerne har hatt nøkler til kassettene – men hvorfor har de da sprengt selve minibanken? Bankranene har åpenbart vært svært godt planlagt. Var skytingen på torget bare en avledningsmanøver?

Det blir noen svært dramatiske døgn for politioverbetjent Cecilie Hopen og kollegene hennes. Litt etter litt avdekker etterforskningen at onde krefter styrer hendelsene i Fjellberghavn fra de mørkeste skyggene. En anonym person trekker i trådene. Han er kjent som Guden.

Dramatisk for ole vik
Og Ole Vik? I denne romanen får han helt nye utfordringer privat. Hans samboer Marte Mellingen var en av personene som sto på scenen sammen med ordføreren. Hun er skutt og alvorlig skadd, og Ole må ta seg av barna hennes. Dette er en kriminalroman med både dramatiske hendelser og sarte menneskelige relasjoner. Serien om den svært sindige tidligere lensmannen Ole Vik har nådd store leserskarer. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor!

Fakta

Medlemsblad

 

Anmeldelser

Nok en gang har Jørgen Jæger levert krim av ypperste kvalitet

, Tvedestrandsposten Terningkast 5

Glimrande

, Fædrelandsvennen Terningkast 5