Meny
Helvetesilden - Karin Fossum

Helvetesilden

; Nils Johnson (Oppleser)

Serie: Konrad Sejer 12

«Så skakende, medrivende og smertefull at man gir seg ende over.[...] Hadde det vært flere øyne enn seks på terningen, hadde denne romanen fått dem»

, Tønsberg blad Terningkast 6
Handlingen i romanen følger to alenemødre, Mass og Bonnie, og sønnene deres fra desember til juli i 2005. Femtiårige Mass lever alene med sønnen Eddie som er i begynnelsen av tjueårene. Eddie er svært overvektig, og han er trygdet uten noen spesiell diagnose. Les mer
Vår pris
139,-
Spar
160,-

Veil. pris: 299,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 139,-
Spar: 160,-

Veil. pris: 299,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Handlingen i romanen følger to alenemødre, Mass og Bonnie, og sønnene deres fra desember til juli i 2005. Femtiårige Mass lever alene med sønnen Eddie som er i begynnelsen av tjueårene. Eddie er svært overvektig, og han er trygdet uten noen spesiell diagnose. Dagene går med til kryssord, kanelgifler og vafler og søking på nettet. «Tore på sporet» er yndlingsprogrammet hans, og snart vokser ønsket om å finne ut hvor farens grav er; den faren han aldri kjente. Bonnie arbeider som hjelpepleier hos hjemmeværende eldre. Hun er svært samvittighetsfull, og fordi hun også er spesielt eiegod, ender hun som regel opp med de vanskeligste beboerne. Hun er alenemor for lille Simon som går i barnehagen, og i hverdagene slites hun mellom omsorgen for lille, forsiktige Simon og jobben. Økonomien er anstrengt, men en dag kommer det et brev som kan synes som en løsning for Bonnie og Simon. Konrad Sejer og hans kolleger har få spor å gå etter. Hvem kan hatt motiv til å drepe den unge moren og hennes lille sønn?
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Drammens Tidende
Terningkast 6 Tønsbergs Blad
Terningkast 5 Adresseavisen
Terningkast 5 Varden
Terningkast 6 Finn Stenstad, Tønsberg blad
Terningkast 5 Linn T. Sunne, Oppland Arbeiderblad
Terningkast 5 Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
Spilletid: 458 Min.
ISBN: 9788202445522
Utgave: 1. utg.
Format: MP3
Vannmerket
Rivertonprisen 2014
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Så skakende, medrivende og smertefull at man gir seg ende over.[...] Hadde det vært flere øyne enn seks på terningen, hadde denne romanen fått dem»

, Tønsberg blad Terningkast 6

«Karin Fossum er en mester i å beskrive folks strevsomme liv. Vi klarer å forstå hvordan et uhyrlig dobbeltdrap kan finne sted, og Fossum skriver med et godt og kjærlig blikk for detaljer og relasjoner.»

, Oppland Arbeiderblad Terningkast 5

«Det er en fryd å få være med på sammensyingen av de tre parallelle historiene. Der er forfatteren i sitt ess. Og måten hun forklarer forbrytelsen på og hva som ligger gjemt i galskapens skygge, avslører en empatisk logikk som mange i vårt samfunn har veldig mye å lære av. Karin Fossum er i sannhet noe for seg selv.»

, Trønder-Avisa Terningkast 5