Min side Kundeservice Bli medlem

Hitra

«Drivende god thriller (...) «Hitra» en krimbok etter mitt hjerte. Fem hundre sider og man har likevel lyst på mer. Det må da være oppskriften på en knakende god krim. Bli værende på skrivestua di på Hitra, Frode Sander Øien.»

Per-Magne Midjo, Trønder-avisa

En åtte år gammel gutt forsvinner sporløst fra øya Hitra utenfor trøndelagskysten. Tre år senere er drapetterforsker Mia Krüger tilbake på øya, hvor hun tidligere forsøkte å ta sitt eget liv. En lokal jente ber henne innstendig om hjelp til å finne den forsvunne gutten, og Mia, som egentlig er ferdig som politi, klarer ikke annet enn å begynne jakten. Les mer

129,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En åtte år gammel gutt forsvinner sporløst fra øya Hitra utenfor trøndelagskysten. Tre år senere er drapetterforsker Mia Krüger tilbake på øya, hvor hun tidligere forsøkte å ta sitt eget liv. En lokal jente ber henne innstendig om hjelp til å finne den forsvunne gutten, og Mia, som egentlig er ferdig som politi, klarer ikke annet enn å begynne jakten. Holger Munchs gamle enhet i Oslo er nedlagt, og da en seksten år gammel jente blir funnet brutalt drept på øya, med guttens navn skrevet i blodet, blir han tilkalt for å le-de etterforskningen.

Sammen går Mia og Munch løs på en sak som å viser seg å være mer intrikat enn noen kunne forestille seg.Samuel Bjørks thrillere utgis av forlag over hele verden, og er en internasjonal suksess uten sidestykke.

SAMUEL BJØRK er pseudonymet Frode Sander Øien bruker som krimforfatter. Hans krimdebut, Det henger en engel alene i skogen (2013), vakte stor oppsikt internasjonalt, og er solgt til 35 land. Boken var nummer én i Tyskland, vant prisen for beste nykommer i Frank-rike, og ble kåret til årets krimbok i Nederland. Også oppfølgerne Uglen, Gutten som elsket rådyr og Ulven ble bestselgere i flere land. De tre første bøkene i serien om Mia Krüger og Holger Munch er alle nominert til Bokhandlerprisen.

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Språk
Bokmål
ISBN
9788234712227
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Hitra
Serie
Holger Munch og Mia Krüger 4

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Drivende god thriller (...) «Hitra» en krimbok etter mitt hjerte. Fem hundre sider og man har likevel lyst på mer. Det må da være oppskriften på en knakende god krim. Bli værende på skrivestua di på Hitra, Frode Sander Øien.»

Per-Magne Midjo, Trønder-avisa

«Vi vil ha mer 'Hitra'!»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Samuel Bjørk treffer både tone og blink i politiromanen «Hitra» (...) Det er en stund siden jeg sist leste en norsk politi.roman med såpass interesse og glede.»

Leif Ekle, NRK

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hitra:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv