Meny
 

Hjerteløs

Serie: Ole Vik 12

«Veteranen Jørgen Jæger vil mye, og lykkes langt på vei.» Stavanger Aftenblad»

Når redaktøren i lokalavisen blir funnet drept i sitt hjem blir Fjellberghavn rystet i grunnvollene. Politiet jobber i motbakke – mens Ole Vik har sine egne problemer å stri med.

Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Nyheten om at redaktør Wenche Sunde i lokalavisen er funnet drept ryster hele Fjellberghavn. Hennes ektemann Jøran blir også funnet i huset, i live men ille tilredt. Han hevder at de ble overfalt av en inntrenger, men samtidig kommer det frem at Wenche ville skilles. Er han et offer eller en mistenkt? Politistasjonssjef Cecilie Hopen får ingen lett oppgave når hun skal følge magefølelsen sin, for den er på kollisjonskurs med den tilsynelatende opplagte løsningen. Midt oppe i det hele må Cecilie også håndtere et tilsynelatende uløselig dilemma og et svik blant en av sine nærmeste medarbeidere.

Ole Viks dilemma
Ole Viks elskede er døende. Hun venter på et nytt hjerte etter at hun ble skutt, og kroppen hennes støter fra seg hjertepumpa hun er utstyrt med mens hun venter på en donor. Altså haster det. Ole Vik får en forespørsel fra overlegen på det lokale sykehuset om han er villig til å operere Marte privat, i Italia – der hans bror driver en eksklusiv klinikk. Tilbudet om redning lukter litt vel svidd etter Oles smak – men hvordan skal han kunne se Martes barn i øynene, eller seg selv i speilet, hvis han ikke gjør alt i hans makt for å redde henne? Kan han takke ja? Ole Vik står overfor et umulig valg.

Sommerens bestselger
Det er ikke vanskelig å spå at Hjerteløs vil være å finne på bestselgerlistene i sommer. Norske lesere har trykket Ole Vik og resten av gjengen i Fjellberghavn til sitt bryst, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Her får du et spennende og komplekst mordmysterium, godt plantet i norsk virkelighet, med forbindelser til organisert kriminalitet – alt sammen servert med en spenningskurve som gjør det nesten umulig å legge fra seg boka før siste side er lest.

God lesning!

Fakta

Medlemsblad

Utdrag

Om forfatteren

JØRGEN JÆGER (f.1946) er en kritikerrost krimforfatter. Han debuterte med kriminalromanen Skyggejakten i 2003, den første boka i serien om lensmannen Ole Vik & Co. Hans endelige gjennombrudd kom i 2012 med kriminalromanen Stemmen. I 2016 ble det solgt over 130 000 eksemplarer av bøkene hans i Norge, og Jæger er nå etablert i den absolutte toppen av norske krimforfattere. Jæger har vært nominert til Bokhandlerprisen hele fire ganger.

Anmeldelser

«Veteranen Jørgen Jæger vil mye, og lykkes langt på vei.» Stavanger Aftenblad»

«Jæger er en dyktig forteller.» Adresseavisen»

«...en bok som det er vanskelig å legge fra seg.» Tine Sundal»

«Hjerteløs er utvilsomt en av Jørgen Jægers sterkeste bøker.» Bokbloggeir»

«.mye å glede seg over for alle som elsker norsk krim» Tvedestrandsposten»