Min side Kundeservice Bli medlem

Hvis helvete var av is

«Til tider er boken så spennende at man vegrer seg for å bla om i frykt for hva som kommer til å skje på neste side.»

Tvedestrandsposten

«Hvis helvete var av is» er et dypdykk i våre innerste, hemmelige redsler. En grusom historie om galskap og hevn - langt inne i Pyreneene. Dette er den første lydboken om Martin Servaz.

Kriminalførstebetjent Servaz kan ikke forstå at han blir kalt ut for et dødt dyr, men det er noe underlig ved denne forbrytelsen han ikke kan overse. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

«Hvis helvete var av is» er et dypdykk i våre innerste, hemmelige redsler. En grusom historie om galskap og hevn - langt inne i Pyreneene. Dette er den første lydboken om Martin Servaz.

Kriminalførstebetjent Servaz kan ikke forstå at han blir kalt ut for et dødt dyr, men det er noe underlig ved denne forbrytelsen han ikke kan overse. Hestens hodeløse kropp er vrengt og hengt opp i isødet på 2000 meters høyde.

Omtrent samtidig begynner en ung og nyutdannet psykolog på en psykiatrisk institusjon for ekstra farlige kriminelle. Institusjonen er svært strengt bevoktet. Når det blir oppdaget DNA-spor i hesteliket fra en av de aller farligste pasientene, blir det klart at det ikke lenger bare handler om en død hest. Få dager senere finner det første drapet sted. Marerittet har startet.

Medlemsvurdering:
Godt skrevet! Godt oversatt!. Dette er kvalitetskrim som vitner om en kunnskapsrik forfatter. Det eneste minus er at den til tider kan gi dårlig nattesøvn og mareritt...

Unni

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242167057
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Glacé
Serie
Martin Servaz 1

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Til tider er boken så spennende at man vegrer seg for å bla om i frykt for hva som kommer til å skje på neste side.»

Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

«Sensasjonell fransk snøkrim.»

Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad

«Det øde og ugjestmilde landskapet speiler ondskapen i plottet.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«Iskaldt besettende»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Grusomt i iskaldt landskap»

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

Medlemmers vurdering

J
Janne – 05.05.2023

– De som ga denne terningkast 5 og 6 må ha hatt økonomiske motiver. Hadde boken vært på 250 sider og ikke over 600, kunne den vært grei. Plottet er ok. Men hvor mange ganger er det ok å lese "knyttneve i magen av gru" - "stiv av skrekk" - silende svette av angst" - "knyttet av redsel - osv. Det går inflasjon i desse utrykkene! Dessuten: tåke og snøstorm samtidig? Hvinende dekk på snøføre? Alvorlig talt! Slike beskrivelser ga boken et komisk preg som for meg ødela spenningen.

U
Unni – 13.02.2022

– Godt skrevet! Godt oversatt!. Dette er kvalitetskrim som vitner om en kunnskapsrik forfatter. Det eneste minus er at den til tider kan gi dårlig nattesøvn og mareritt...

A
Arve Plassen – 12.01.2021

– Hvis helvete var av is

S
Solvår Warmestad – 24.06.2020

– Spennende

M
Mari – 08.11.2017

– Gikk litt treigt i begynnelsen, men det tok seg kraftig opp. Siste halvdel av boken var så spennende at jeg nesten ikke kunne legge den fra meg,

S
Sigurd Ødegaard – 12.07.2017

– Bernard Minier har skrevet en thriller av en bok der flere parallelle handlinger veves sammen i en dramatisk avslutning. Han tar oss med til Pyreneene der vi møter folk i en avsidesliggende landsby. Den tilsynelatende stille byen rommer mystiske handlinger fra fortida, og fortidens ugjerninger får betydning for det som skjer i dag. Denne boka er full av spenning og drama og handlinga drives framover fra kapittel til kapittel. En stor leseopplevele, og jeg er glad for at franske krimbøker nå er tilgjengelig på norsk i gode oversettelser.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvis helvete var av is:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv