Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Hypnotisøren

«Intrigen er smart, effektiv, overraskende. Fortellingen drives profesjonelt, raffinert og pulserende fremover. Stilen er skarp, overbevisende, nyansert.»

Oppland Arbeiderblad

Hypnotisøren - Black Edition en er nyskrevet og forbedret utgave av Hypnotisøren. For å feire tiårsjubileet, og for å gjøre boken til en enda mer komplett thriller, har forfatterne skrevet om Hypnotisøren. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Hypnotisøren - Black Edition en er nyskrevet og forbedret utgave av Hypnotisøren. For å feire tiårsjubileet, og for å gjøre boken til en enda mer komplett thriller, har forfatterne skrevet om Hypnotisøren. Tempoet er presset ytterligere opp, og kapitlene er strammet inn. I tillegg er dialogen bearbeidet, nye scener er skrevet inn og vår alles helt, Joona Linna, har fått en større og mer fremtredende rolle.

Hypnotisøren er første bok av hittil syv bøker i serien om etterforsker Joona Linna. Serien er utgitt i 40 land, og har solgt over 13 millioner eksemplarer.

I 2020 er det ti år siden Hypnotisøren ble utgitt første gang på norsk. Det ble starten på en av de mest suksessrike krimseriene noensinne, og bare i Norge har bøkene om Joona Linna solgt i over 1,1 millioner eksemplarer.

Med kort tids mellomrom blir en far, hans kone og datter funnet brutalt myrdet på to ulike åsteder. Sønnen er så vidt i live. Noen har åpenbart ønsket å utslette hele familien. Da politimannen Jonna Linna innser at det finnes enda et gjenlevende familiemedlem, en søster, forstår han viktigheten av å finne henne før morderen gjør det. For å kunne avhøre sønnen tar Joona Linna kontakt med legen Erik Maria Bark. Han overtales til å hypnotisere gutten. Dermed bryter Bark et gammelt løfte om aldri mer å praktisere hypnose, og en skremmende kjede av hendelser settes i gang. Sammen med politimann Joona Linna går Bark noen uhyggelige desemberdager i møte.

Medlemsvurdering:
Meget spennende! Ble helt hekta på Joona Linna serien etter å ha lest den og nå har jeg kun 'Lazarus' igjen :)

Brit

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
507
ISBN
9788202657338
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Hypnotisøren
Format
21 x 13 cm
Serie
Joona Linna 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Intrigen er smart, effektiv, overraskende. Fortellingen drives profesjonelt, raffinert og pulserende fremover. Stilen er skarp, overbevisende, nyansert.»

Arbetarbladet

«Hypnotisøren er voldsomt spennende, utrolig godt bygd opp og skrevet.»

Vibeke Johnsen, Nettavisen Side 2

«... en av sesongens mest personlighetssterke nordiske krimromaner.»

Kjetil Wold, Stavanger Aftenblad

«Når jeg så opp fra boken fordi bokstavene hadde krympet, hadde jeg lest 344 sider i ett strekk. Man ønsker å komme fremover, fremover i denne fortellingen.»

Sveriges Radio

«... et mesterverk av ei bok ...»

Mariell Tverrå Løkås, Opdalingen

«Uvanlig sterk spenningsroman.»

Jon Terje Grønli, Gjengangeren

Medlemmers vurdering

B
Brit – 25.06.2019

– Meget spennende! Ble helt hekta på Joona Linna serien etter å ha lest den og nå har jeg kun 'Lazarus' igjen :)

H
Heidi Karlsen – 04.02.2017

– Første bok med J.Linna. Anbefaler boka. Velskrevet og spennende!

H
Hege Vikesdal – 02.02.2017

– Veldig spennende og velskrevet bok. Anbefales på det sterkeste.

L
Laila Hustad – 04.08.2016

– Meget velskrevet. Spennende. Hver gang jeg trodde jeg visste hvem morderen var,så tok jeg feil helt til slutten. Jeg er en dreven krimleser,men dette var virkelig bra. Boka er allerede sendt videre til et familiemedlem,her skal alle lese den. Virkelig bra,anbefales alle som liker å grøsse på ryggen.😱

M
May-Brit Riisøen – 31.05.2016

– Veldig bra skrevet og spennende bok. Anbefales.

T
Tommy Bjelke Andersen – 18.05.2016

– Hypnotisøren

G
Glad i bøker – 24.09.2010

– "Hypnotisøren" er en litt annerledes krimroman enn mange andre. Den er spennende, skremende og til tider nesten litt guffen. En familie blir funnet delvis partert og drept, og bare den 15 år gamle sønnen lever. Han er også svært skadet, og fraktes til sykehus. Det viser seg også at en eldre søster som ikke bodde hjemme har overlevd. Faren for at drapsmannen jakter på henne er stor. Det eneste vitnet til forbrytelsen er femten år gamle Josef, som er svært hardt skadet. Politiet ønsker å komme videre, og legen Erik Maria Bark blir presset ti å hypnotisere ham. Bark har egentlig lovet å aldri hypnotisere igjen. Dette er starten på et skremmende drama som bare bygger seg opp. Familien til Bark blir dratt inn i dramaet, og spenningen bare stiger. Boka er spennende på grensen til uhyggelig.

T
T – 01.04.2010

– Dette synes jeg var en veldig spennende bok, som jeg virkelig anbefaler til alle som liker spenningslitteratur. Psykologen Erik Maria Bark har lagt hypnose på hylla for mange år siden, men gjør et unntak for å redde liv, da nesten en hel familie blir funnet slaktet i sitt hjem. Det skal vise seg å bli farlig både for ham selv og hans nærmeste. Ting er slettes ikke som han tror, og sammen med politietterforskeren Joona Linna følger vi oppklaringen av et tosifret antall drap. Det hele henger meget godt sammen, er uforutsigbart, og så spennende at det er vanskelig legge fra seg boka når man først har startet. Knallbra!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hypnotisøren:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv