Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Hypnotisøren

«Historien gjør noen uventede krumspring, og er både original og svært godt fortalt.»

Ingrid Brekke, Aftenposten

Hypnotisøren - Black Edition en er nyskrevet og forbedret utgave av Hypnotisøren. For å feire tiårsjubileet, og for å gjøre boken til en enda mer komplett thriller, har forfatterne skrevet om Hypnotisøren. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hypnotisøren - Black Edition en er nyskrevet og forbedret utgave av Hypnotisøren. For å feire tiårsjubileet, og for å gjøre boken til en enda mer komplett thriller, har forfatterne skrevet om Hypnotisøren. Tempoet er presset ytterligere opp, og kapitlene er strammet inn. I tillegg er dialogen bearbeidet, nye scener er skrevet inn og vår alles helt, Joona Linna, har fått en større og mer fremtredende rolle. Hypnotisøren er første bok av hittil syv bøker i serien om etterforsker Joona Linna. Serien er utgitt i 40 land, og har solgt over 13 millioner eksemplarer.

I 2020 er det ti år siden Hypnotisøren ble utgitt første gang på norsk. Det ble starten på en av de mest suksessrike krimseriene noensinne, og bare i Norge har bøkene om Joona Linna solgt i over 1,1 millioner eksemplarer. Med kort tids mellomrom blir en far, hans kone og datter funnet brutalt myrdet på to ulike åsteder. Sønnen er så vidt i live. Noen har åpenbart ønsket å utslette hele familien. Da politimannen Jonna Linna innser at det finnes enda et gjenlevende familiemedlem, en søster, forstår han viktigheten av å finne henne før morderen gjør det. For å kunne avhøre sønnen tar Joona Linna kontakt med legen Erik Maria Bark. Han overtales til å hypnotisere gutten. Dermed bryter Bark et gammelt løfte om aldri mer å praktisere hypnose, og en skremmende kjede av hendelser settes i gang. Sammen med politimann Joona Linna går Bark noen uhyggelige desemberdager i møte.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202673956
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Hypnotisøren
Serie
Joona Linna 1

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Historien gjør noen uventede krumspring, og er både original og svært godt fortalt.»

Ingrid Brekke, Aftenposten

«Velskrevet og intenst spennende krim, en dyktig utført førstebok i ny, stor svensk krimserie.»

Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

«Når jeg så opp fra boken fordi bokstavene hadde krympet, hadde jeg lest 344 sider i ett strekk. Man ønsker å komme fremover, fremover i denne fortellingen.»

Sveriges Radio

«... et mesterverk av ei bok ...»

Mariell Tverrå Løkås, Opdalingen

«Intrigen er smart, effektiv, overraskende. Fortellingen drives profesjonelt, raffinert og pulserende fremover. Stilen er skarp, overbevisende, nyansert.»

Arbetarbladet

«Uvanlig sterk spenningsroman.»

Jon Terje Grønli, Gjengangeren

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hypnotisøren:

Hitra

Samuel Bjørk
Innbundet 
99,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv