Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Hypnotisøren

"Skal du lese bare ei bok i år, må du vurdere å la det bli Hypnotisøren. For i mangel av et mer faglig elegant uttrykk; huttetu! Huttetu for noen mord, for noen motiver, for noen konsekvenser og ikke minst grøss og gru for en stemning."

Stina Håkensbakken Roland, Oppland Arbeiderblad

Med kort tids mellomrom blir en far, hans kone og datter funnet brutalt myrdet på to ulike åsteder. Sønnen er så vidt i live. Noen har åpenbart ønsket å utslette hele familien. Da politimannen Jonna Linna innser at det finnes enda et gjenlevende familiemedlem, en søster, forstår han viktigheten av å finne henne før morderen gjør det. Les mer

139,-

399,- Spar: 260,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Med kort tids mellomrom blir en far, hans kone og datter funnet brutalt myrdet på to ulike åsteder. Sønnen er så vidt i live. Noen har åpenbart ønsket å utslette hele familien. Da politimannen Jonna Linna innser at det finnes enda et gjenlevende familiemedlem, en søster, forstår han viktigheten av å finne henne før morderen gjør det. For å kunne avhøre sønnen tar Joona Linna kontakt med legen Erik Maria Bark. Han overtales til å hypnotisere gutten. Dermed bryter Bark et gammelt løfte om aldri mer å praktisere hypnose, og en skremmende kjede av hendelser settes i gang.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202362270
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Hypnotisøren
Serie
Joona Linna 1

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Skal du lese bare ei bok i år, må du vurdere å la det bli Hypnotisøren. For i mangel av et mer faglig elegant uttrykk; huttetu! Huttetu for noen mord, for noen motiver, for noen konsekvenser og ikke minst grøss og gru for en stemning."

Stina Håkensbakken Roland, Oppland Arbeiderblad

"Historien gjør noen uventede krumspring, og er både original og svært godt fortalt."

Ingrid Brekke, Aftenposten

"Velskrevet og intenst spennende krim, en dyktig utført førstebok i ny stor svensk krimserie.(...) Det er nesten så jeg følger meg hypnotisert til å si: Kjøp Hypnotisøren!"

Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

"Hypnotisøren er voldsomt spennende, utrolig godt bygd opp og skrevet. Boken skiller seg fra andre krimromaner ved at du blir godt kjent med flere hovedpersoner. Man får likevel dypere innsikt i alle personenes personlighet og lynne, og også deres vanskeligheter som inneholder alt fra ekteskapsproblemer, utroskap, en fortid som ønskes og burde bli glemt, og ungdomsutfordringer gjør historien hverdagslig og troverdig."

Vibeke Johnsen, Nettavisen- Side 2

"(...)en av sesongens mest personlighetssterke nordiske krim- romaner."

Kjetil Wold, Stavanger Aftenblad

"For dette er virkelig et mesterverk av ei bok. Elskere av sjangeren vet at det ikke nødvendigvis er gull alt som selger. At etablerte forfattere noen ganger tyr til lettvinte løsninger, uten at det nødvendigvis påvirker kjøpelysten til leserne. Men noen ganger dukker det opp forfattere og verk som virkelig setter spor. Klisjeen 'umulig å legge fra seg' er brukt bortimot i hjel. Men er det ei bok jeg har lest i det siste som virkelig fortjener å omtales på det vis, må det være denne."

Mariell Tverrå Løkås, Opdalingen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hypnotisøren:

Hitra

Samuel Bjørk
Innbundet 
99,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv