Min side Kundeservice Bli medlem

I den innerste kretsen

ALT ER IKKE SOM DET SKAL VÆRE I SKJÆRGÅRDSIDYLLEN ...

Det er en solrik dag i juli. Feststemningen fyller luften og sjøen utenfor Sandhamn er full av båter. Alle er der for å se starten på seilasen Gotland rundt. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

ALT ER IKKE SOM DET SKAL VÆRE I SKJÆRGÅRDSIDYLLEN ...

Det er en solrik dag i juli. Feststemningen fyller luften og sjøen utenfor Sandhamn er full av båter. Alle er der for å se starten på seilasen Gotland rundt.
Så avfyres startskuddet. En stor seilbåt ligger fremst, men endrer plutselig kurs. Skipperen er skutt, midt på åpent hav.
Kriminalinspektør Thomas Andreasson befinner seg blant publikum på land og kommer raskt ut til åstedet. Drapsofferet viser seg å være Oscar Juliander, en kjent og vellykket advokat som gjerne syntes i media, og som også var en fremgangsrik seiler. Igjen har Nacka-politiset fått et sommermord på halsen. Og forventningene om en rask oppklaring er store.

I den innerste kretsen er den andre frittstående boken i Sandhamn-serien om etterforsker Thomas Andreasson og hans barndomsvenn, advokat Nora Linde. Bøkene, med sin blanding av spenning, intriger og levende skildringer av skjærgård og hverdagsliv, har blitt en stor suksess, og den populære svenske TV-serien Mordene i Sandhamn, også kjent fra TV2, er basert på bøkene.

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788234702457
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
I den innersta kretsen
Serie
Mordene i Sandhamn 2

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på I den innerste kretsen:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
199,- 429,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv