Min side Kundeservice Bli medlem

I kampens hete

Nora Linde skal feire midtsommer sammen med sin nye kjæreste, Jonas. Feiringen får en brå slutt da Jonas' tenåringsdatter, Wilma, ikke kommer hjem om natten. Wilma er sporløst forsvunnet. - Tidlig neste morgen blir en død kropp på stranden i Skärkarlshamn. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Nora Linde skal feire midtsommer sammen med sin nye kjæreste, Jonas. Feiringen får en brå slutt da Jonas' tenåringsdatter, Wilma, ikke kommer hjem om natten. Wilma er sporløst forsvunnet. - Tidlig neste morgen blir en død kropp på stranden i Skärkarlshamn. Kriminalinspektør Thomas Andreasson, kalles til Sandhamn, mens Jonas og Nora fortsetter sin desperate leting etter Wilma.

[...] Viceca Sten har en veldig lett penn. Hun beveger seg i sommerlig miljø preget av familier i hverdagsklemma med barn og jobb. Og i det lille øysamfunnet befinner seg det mennesker i alle valører. Fra arrogant overklasse via «vanlige» mennesker til bygdeoriginaler. Dette gjør boka lesverdig for flere enn den kriminteresserte.» [...] en fantastisk skildring av svensk midtsommer, både dens gleder og dens mørke bakside. Boken er også egnet for lesere som ikke vanligvis leser kriminalromaner, dette er ikke uendelig fråtseri i makabre mordhistorier, men hverdag og fest, glede og sorg, men også ung, brå død. Det er virkelig en god, troverdig og underholdende kriminalroman. Den gir meg en sommerfølelse og mersmak! "

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788234702471
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
I stundens hetta
Serie
Mordene i Sandhamn 5

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

E
Eva K Strømskag – 12.12.2017

– Spennende fra begynnelse til slutt

Oppdag mer

Bøker som ligner på I kampens hete:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
199,- 429,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv