Min side Kundeservice Bli medlem

I maktens skygge

"Hun har en veldig god penn og beskriver idylliske Sandhamn i Stockholms skjærgård med imponerende kunnskap og innlevelse. Legg til sprell levende frontfigurer i juristen Nora Linde og politietterforsker Thomas Andreasson og det er umulig å ikke bli imponert av Viveca Sten."

Trønder-Avisa

Det har gått nesten tjue år siden Thomas Andreasson startet i politiet, og han begynner å kjenne det. Orker han å fortsette i yrket? Barndomsvennen, juristen Nora Linde, skal feriere i Sandhamn med samboeren Jonas og deres fire år gamle datter, Julia. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Utsolgt
Det har gått nesten tjue år siden Thomas Andreasson startet i politiet, og han begynner å kjenne det. Orker han å fortsette i yrket? Barndomsvennen, juristen Nora Linde, skal feriere i Sandhamn med samboeren Jonas og deres fire år gamle datter, Julia. Men sommeridyllen forstyrres av en ny sommergjest. Carsten Jonsson, en risikokapitalist som har blitt styrtrik etter omfattende investeringer i Russland. Jonsson har kjøpt den lange, fine stranden på øyas sørside og er i ferd med å bygge en luksusvilla som får resten av øyboerne til å se rødt.Merkelige ulykker har forekommet i bygningsprosessen. Dreier det seg om tilfeldigheter? Eller kan det være snakk om sabotasje? Da Carsten Jonsson inviterer til innflytningsfest, ender det i katastrofe. Thomas står overfor sin vanskeligste sak noensinne. Hvis han skal klare å løse den, må han først våge ta noen egne oppgjør.

Medlemsvurdering:
Som alle andre bøkene fra Sandhamn klarte jeg heller ikke å legge fra meg denne før siste side var lest. Synes Viveca Sten overgår sine svenske skrivefeller hva angår både spenning,varme og personallisering av karakterene i bøkene sine,både det faste persongalleriet og de "nyankomne" i hver enkelt bok. Jeg håper virkelig forfatteren lar Thomas Andreassen fortsette i sitt yrke,venter spent på neste bok om Sandhamn!

Pia

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
447
ISBN
9788202502041
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
I maktens skugga
Format
21 x 14 cm
Serie
Mordene i Sandhamn 7

Bla i boka

Anmeldelser

"Hun har en veldig god penn og beskriver idylliske Sandhamn i Stockholms skjærgård med imponerende kunnskap og innlevelse. Legg til sprell levende frontfigurer i juristen Nora Linde og politietterforsker Thomas Andreasson og det er umulig å ikke bli imponert av Viveca Sten."

Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

Medlemmers vurdering

P
Pia – 08.08.2016

– Som alle andre bøkene fra Sandhamn klarte jeg heller ikke å legge fra meg denne før siste side var lest. Synes Viveca Sten overgår sine svenske skrivefeller hva angår både spenning,varme og personallisering av karakterene i bøkene sine,både det faste persongalleriet og de "nyankomne" i hver enkelt bok. Jeg håper virkelig forfatteren lar Thomas Andreassen fortsette i sitt yrke,venter spent på neste bok om Sandhamn!

Oppdag mer

Bøker som ligner på I maktens skygge:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
199,- 429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Win

Harlan Coben
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Handlekurv