Min side Kundeservice Bli medlem

I maktens skygge

"Hun har en veldig god penn og beskriver idylliske Sandhamn i Stockholms skjærgård med imponerende kunnskap og innlevelse. Legg til sprell levende frontfigurer i juristen Nora Linde og politietterforsker Thomas Andreasson og det er umulig å ikke bli imponert av Viveca Sten."

Trønder-Avisa

Det har gått nesten tjue år siden Thomas Andreasson startet i politiet, og han begynner å kjenne det. Orker han å fortsette i yrket? Barndomsvennen, juristen Nora Linde, skal feriere i Sandhamn med samboeren Jonas og deres fire år gamle datter, Julia. Les mer

199,-
E-bok
Ikke i salg
Det har gått nesten tjue år siden Thomas Andreasson startet i politiet, og han begynner å kjenne det. Orker han å fortsette i yrket? Barndomsvennen, juristen Nora Linde, skal feriere i Sandhamn med samboeren Jonas og deres fire år gamle datter, Julia. Men sommeridyllen forstyrres av en ny sommergjest. Carsten Jonsson, en risikokapitalist som har blitt styrtrik etter omfattende investeringer i Russland. Jonsson har kjøpt den lange, fine stranden på øyas sørside og er i ferd med å bygge en luksusvilla som får resten av øyboerne til å se rødt.

Merkelige ulykker har forekommet i byggeprosessen. Dreier det seg om tilfeldigheter? Eller kan det være snakk om sabotasje? Da Carsten Jonsson inviterer til innflyttingsfest, ender det i katastrofe. Thomas står overfor sin vanskeligste sak noensinne. Hvis han skal klare å løse den, må han først våge ta noen egne oppgjør.

Medlemsvurdering:
Som alle andre bøkene fra Sandhamn klarte jeg heller ikke å legge fra meg denne før siste side var lest. Synes Viveca Sten overgår sine svenske skrivefeller hva angår både spenning,varme og personallisering av karakterene i bøkene sine,både det faste persongalleriet og de "nyankomne" i hver enkelt bok. Jeg håper virkelig forfatteren lar Thomas Andreassen fortsette i sitt yrke,venter spent på neste bok om Sandhamn!

Pia

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202502829
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
I maktens skugga
Serie
Mordene i Sandhamn 7

Les utdrag

Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

"Hun har en veldig god penn og beskriver idylliske Sandhamn i Stockholms skjærgård med imponerende kunnskap og innlevelse. Legg til sprell levende frontfigurer i juristen Nora Linde og politietterforsker Thomas Andreasson og det er umulig å ikke bli imponert av Viveca Sten."

Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

Medlemmers vurdering

P
Pia – 08.08.2016

– Som alle andre bøkene fra Sandhamn klarte jeg heller ikke å legge fra meg denne før siste side var lest. Synes Viveca Sten overgår sine svenske skrivefeller hva angår både spenning,varme og personallisering av karakterene i bøkene sine,både det faste persongalleriet og de "nyankomne" i hver enkelt bok. Jeg håper virkelig forfatteren lar Thomas Andreassen fortsette i sitt yrke,venter spent på neste bok om Sandhamn!

Oppdag mer

Bøker som ligner på I maktens skygge:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
199,- 429,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv