Min side Kundeservice Bli medlem

I natt er du død

"Boka er lettlest og spennende. Handlingen drives framover og boka er vanskelig å legge fra seg. Boka er dels oppbygd med partier fra en kystjegers dagbok og den vanlige handlingen. Vi skjønner fort at begge deler fører fram mot en katastrofe. Løsningen er uventet, men logisk. Persongalleriet føles ekte og overbevisende. "

Oppland Arbeiderblad

Studenten Marcus Nielsen blir funnet død i leiligheten sin, og alt tyder på at han begikk selvmord. Men Marcus' mor er overbevist om at han ble myrdet, og bønnfaller politiet å etterforske dødsfallet. Etterforsker Thomas Andreasson graver seg ned i saken, og blir raskt overbevist om at dødsfallet neppe var selvforskyldt. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Studenten Marcus Nielsen blir funnet død i leiligheten sin, og alt tyder på at han begikk selvmord. Men Marcus' mor er overbevist om at han ble myrdet, og bønnfaller politiet å etterforske dødsfallet. Etterforsker Thomas Andreasson graver seg ned i saken, og blir raskt overbevist om at dødsfallet neppe var selvforskyldt. Men er Thomas egentlig klar for et krevende oppdrag? Det er bare seks måneder siden han var døden nær da han gikk gjennom isen utenfor Sandhamn. Politiets etterforskning av saken fører til Korsö militærleir utenfor Sandhamn. Thomas' beste venn, jurist Nora Linde, forsøker å finne ut mer om basen hvor kystjegerne har hatt tilholdssted i flere tiår. Kort tid etterpå dør en annen mann som har forbindelser til Korsö. Det utvikler seg til en dramatisk historie om hevn, mobbing og besettelse.

«Enda et blinkskudd fra den svenske skjærgårdsforfatteren.» Magasinet Søndag

«Dette er en spenningsroman som virkelig gir leseren noe å leve seg inn i, og historien kjennes høyst realistisk. Det er ikke vanskelig å ha medfølelse med Viveca Stens karakterer, de kjennes troverdige og lette å forholde seg til.» Tidningen Kuriren

«Viveca Sten har utviklet seg til å bli en av de beste i denne sjangeren.» DAST Magazine

Medlemsvurdering:
Spennende krimbok med bra persongalleri. En historie i historien i form av gamle dagbøker løfter boken opp enda et nivå. Det er vanskelig å legge fra seg boken før man har fått svar på både det som skjer i nåtid og i dagboken. Anbefaler denne og de andre bøkene i serien.

Camilla

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202411923
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
I natt är du död
Serie
Mordene i Sandhamn 4

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Boka er lettlest og spennende. Handlingen drives framover og boka er vanskelig å legge fra seg. Boka er dels oppbygd med partier fra en kystjegers dagbok og den vanlige handlingen. Vi skjønner fort at begge deler fører fram mot en katastrofe. Løsningen er uventet, men logisk. Persongalleriet føles ekte og overbevisende. "

Elise Weseth, Oppland Arbeiderblad

"Sten turnerer sine lesere på uanstrengt og lettlest vis"

Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

Medlemmers vurdering

C
Camilla – 31.03.2016

– Spennende krimbok med bra persongalleri. En historie i historien i form av gamle dagbøker løfter boken opp enda et nivå. Det er vanskelig å legge fra seg boken før man har fått svar på både det som skjer i nåtid og i dagboken. Anbefaler denne og de andre bøkene i serien.

w
wenche gregersen – 08.03.2016

– Kjedelig

H
Hege – 27.01.2016

– I natt er du død

A
Arne Ottar Flakstad – 26.01.2016

– I natt er du død

Oppdag mer

Bøker som ligner på I natt er du død:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
199,- 429,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv