BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

I skyggen av stråleglansen

I Oslo flykter den unge jenta Amalie fra ukjente forfølgere. Når hun dagen etter blir funnet, kobles Kripos inn. Etterforskningen fører spesialetterforskerne Eddie Samson og Bernhard Fiske fra Kripos til Tommy Brenne, en ung norsk mann, som Amalie har prøvd å komme i kontakt med. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I Oslo flykter den unge jenta Amalie fra ukjente forfølgere. Når hun dagen etter blir funnet, kobles Kripos inn. Etterforskningen fører spesialetterforskerne Eddie Samson og Bernhard Fiske fra Kripos til Tommy Brenne, en ung norsk mann, som Amalie har prøvd å komme i kontakt med. Hun hevder å sitte på sensitive opplysninger om Tommys irske far.
I en overnasjonal rolle sitter Europol, som pådrivere i en mangeårig og omfattende etterforskning rettet mot pedofile nettverk i Europa - Operasjon Redning. Den britisk-irske grenen av denne etterforskningen jakter på et internasjonalt VIP-nettverk med røtter som går helt tilbake til sekstitallet. Et nettverk som med stor sannsynlighet består av overgripere fra samfunnets øverste lag. Da Tommy Brenne, mot norsk politi sine advarsler, allikevel velger å reise over til den irske øya, blir Samson og Fiske sendt etter, for om mulig å forhindre at nok en tragedie skal utspille seg.
Mye tyder på at de to norske etterforskerne har kommet for sent. En rekke dominobrikker har begynt å falle, og britisk og irsk politi forstår at sentrale aktører i det aktuelle VIP-nettverket er villige til å ta i bruk nesten et hvert middel for å beskytte seg selv.

Detaljer

Forlag
Liv forl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
587
ISBN
9788283302387
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
I skyggen av stråleglansen
Format
21 x 14 cm
Serie
Eddie Samson og Bernhard Fiske 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på I skyggen av stråleglansen:

Hitra

Samuel Bjørk
Innbundet 
99,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Gjemsel

Jan-Erik Fjell
Innbundet 
345,- 379,-
 

Galgedans

Tor-Håkon Gabriel Håvardsen
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv