Meny
 

Iskald

kriminalroman

Serie: Bengt Alvsaker 2

«Agnes Lovise Matre kan skrive – og rammen rundt årets krimbok 'Iskald' er god.»

, VG
Klokka 05.00 ljomer lyden fra fløyta på M/F «Utne» mellom fjellene i Hardanger. Norseman Xtreme er i gang, verdens tøffeste og desidert kaldeste triatlonkonkurranse. Da svømmerne kaver seg i land i Eidfjord, ligger en skikkelse med startnummer 22 livløs igjen i vannet. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Agnes Lovise Matre er tilbake med ny krim etter suksessen Skinnet bedrar.

Klokka 05.00 ljomer lyden fra fløyta på M/F «Utne» mellom fjellene i Hardanger. Norseman Xtreme er i gang, verdens tøffeste og desidert kaldeste triatlonkonkurranse. Den lokale lensmannen, Bengt Alvsaker, er en av de 250 nervøse utøverne som hopper i den mørke, iskalde fjorden. Men da han og de andre svømmerne har kavet seg i land i Eidfjord for å hive seg på syklene, ligger en skikkelse med startnummer 22 livløs igjen i vannet. 

Da opptellingen gjøres ved konkurransens slutt, viser det seg at en deltaker med samme startnummer likevel er kommet velberget i mål på Gaustatoppen. Hvem er da den druknede, og hvordan havnet han blant Xtreme-deltakerne? Det blir snart åpenbart at det ikke var en ulykke. 

Bengt Alvsaker og hans team står foran sin hittil mest kompliserte sak. Jakten på en drapsmann i det lille lokalsamfunnet skal virvle opp mye grums og avdekke gamle og betente hemmeligheter. De idylliske Hardanger-bygdene blir aldri de samme igjen. 

 

Fakta

Anmeldelser

«Agnes Lovise Matre kan skrive – og rammen rundt årets krimbok 'Iskald' er god.»

, VG

«Matre skriver troverdig og nyansert om hvordan spillegalskap leder til ødelagt familieliv og desperate handlinger.»

, Bergens Tidende

«Agnes Matre skriver godt og medrivende […] Vi er i vakre Hardanger med sine fjorder og frukttrær. En effektiv kontrast til mørke gjerninger som Matre drysser utover i krimromanen sin.»

, Haugesunds Avis