Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Jenta uten hjerte

«Jenta uten hjerte» er den andre lydboka om politietterforskerne Verner Jacobsen og Bitte Røed.

Politietterforsker Verner Jacobsen ligger søvnløs - dagen etter skal han begrave sitt eneste barn, en sønn død av kreft. Les mer

379,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

«Jenta uten hjerte» er den andre lydboka om politietterforskerne Verner Jacobsen og Bitte Røed.

Politietterforsker Verner Jacobsen ligger søvnløs - dagen etter skal han begrave sitt eneste barn, en sønn død av kreft. Telefonen ringer, 14-årige Idunn Olsen er funnet drept i snøen ved den store obelisken ved steinbruddet i Lier. Mens Verner er på åstedet, får han melding om at bårebilen med sønnens kiste er stjålet og på vidvanke. Og snart begynner de første avhørene. Idunn hadde vært på vei fra en ungdomsfest dit politiet var innkalt. Ungdommene er merkelig tause om det som skjedde.

Men blålysene går også i en annen retning denne tidlige vintermorgenen. Et hus like i nærheten av åstedet er nedbrent, og en eldre dame er omkommet.

To mysterier, onde intriger og intense følelser i konflikt, en sak der etterforskerne Verner Jacobsen og Bitte Røed vil trenge all sin dristighet og dype innsikt i menneskesinnets irrganger.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242166470
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Serie
Verner Jacobsen og Bitte Røed 2

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

M
MJB – 19.01.2016

– Bra historie! Lettlest. Boka gir er blikk på hvordan verden vi bor i.Den speiler seg i flere aktuelle hendelser som man kanskje ikke reflekterer over så ofte.Virkelighetsnær og tankevekker. God bok.

S
Sj – 13.01.2016

– Bra!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jenta uten hjerte:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv