Min side Kundeservice Bli medlem

Journal 64

Jussi Adler-Olsen skaper kriminalhistorier av særegen kvalitet: intense og samfunnsengasjerte - og fulle av burlesk humor. Les mer

159,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Helt fram til 1950-tallet ble "upassende" kvinner deportert til den lille øya Sprogø, der misbruk, tvang og svik var hverdagskost. Dit kom også den unge Nete Hermansen, og derfra klarte hun å unnslippe - trodde hun. Den dagen fortiden innhenter henne, blir også starten på en av Avdeling Qs mest kompliserte saker.


Hva skjuler seg i Netes fortid? Hva skjedde med henne, og hvor ble det av menneskene omkring henne? Flere av dem blir sporløst borte. Hvem sto bak forsvinningene?Adler-Olsen har levert et burlesk, heseblesende og kjempespennende melodrama av internasjonalt format.

Bo Tao Michaëlis, politiken.dk


Samtidig som etterforsker Carl Mørck er kommet i en svært vanskelig situasjon i forbindelse med en drapssak som involverer ham personlig, gjenåpnes den 23 år gamle saken. Den skal vise seg å handle om overgrep på det aller groveste. Overgrep som tilsynelatende fortsatt finner sted. Og en ny, kaldblodig morder kommer på banen.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203217739
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Journal 64
Serie
Avdeling Q 4

Om forfatteren

Jussi Adler-Olsen er tidligere forlagsdirektør og sjefredaktør. Han debuterte med thrilleren Alfabethuset i 1997. Siden har han skrevet fem kritikerroste romaner. For den fjerde boka i serien, Journal 64, har han fått den prestisjefylte prisen De Gyldne Laurbær.

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

G
Grethe Troye – 29.06.2022

– Jounal 64

M
MJ – 27.01.2016

– Journal 64

Oppdag mer

Bøker som ligner på Journal 64:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
199,- 429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
199,- 429,-
Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Handlekurv