Meny

Judasskuddet

Serie: Ole Vik 11

En lastebil fra Rema 1000 blir kapret utenfor Fjellberghavn. Sjåføren forsvinner, men passasjeren, snart 18 år gamle Valentina, klarer bare så vidt å unnslippe. Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

Presentert av Øystein Endresen

Valentina er en ung asylsøker som bor hos sin verge, Ole Vik. Hun blir et farlig vitne for kaprerne, som setter i gang en desperat jakt på henne. Men det er mer dramatikk i privatlivet til den forhenværende lensmannen. Samboeren Marte ligger i kunstig koma etter å ha blitt truffet av et skudd. Ole Vik forsøker å holde motet oppe sammen med Martes tre barn, vergebarnet Valentina og hunden Birk.

FARLIGE VITNER OG OVERDOSER
Samtidig hardner narkotikamiljøet i den på overflaten så idylliske lille byen til. Prisene på stoff øker, unge rusmisbrukere synker ned i bunnløs gjeld, som overføres til familien dersom de ikke kan betale. Dette får den lokale kjøpmannen Arne Holm erfare når hans datter Ellinor havner på kjøret. I tillegg stiger antallet overdosedødsfall i området. Det går rykter om at en ny og nådeløs narkobaron har tatt kontroll over distriktet. Politiet unngår å etterforske dødsfallene, og narkobanden ser ut til å være svært godt informert om alt som skjer. Kan de ha en informant i politiet i Fjellberghavn?

NORSK KRIMSUKSESS
Leserfavoritten Jørgen Jæger har hatt stor suksess med bøkene om Ole Vik, Cecilie Hopen og den oppdiktede byen Fjellberghavn. Nå er han endelig ute med ny bok, og Jæger skuffer ikke! Med en blanding av politikrim og action, realisme og spenning fortalt med en særegen lunhet innfrir han også denne gang forventningene til fulle. Historien kan fint leses selv om man ikke har lest alle de foregående bøkene, samtidig vil gamle lesere glede seg over gjensynet med velkjente personer.

Judasskuddet vil derfor glede både gamle fans og lesere som for første gang stifter bekjentskap med folk og røvere i Fjellberghavn!

Fakta

Om forfatteren

JØRGEN JÆGER (f. 1946) er en kritikerrost krimforfatter. Han debuterte med kriminalromanen Skyggejakten i 2003, den første i serien om Ole Vik og staben hans i Fjellberghavn. Gjennombruddet kom i 2012 med boka Stemmen. I 2016 ble det solgt hele 130.000 eksemplarer av bøkene hans i Norge, og Jæger er nå etablert i det absolutte toppsjiktet av norske krimforfattere.

Utdrag

 

Medlemsblad