Min side Kundeservice Bli medlem

Konfirmanten

«Miniers fremste styrke ligger i å mane fram skrekkaktige scener gjennom en mørk og dyster gotisk uhygge. (...) Stilistisk er Miniers krimromaner både elegante og preget av et eksistensielt alvor.»

Dagbladet

Mai 1993. To søstre, Alice på 20 og Ambre på 21 år, blir funnet drept ved bredden av Garonne-elven, ikledd konfirmasjonskjortler. Den unge Martin Servaz, som er nyansatt hos kriminalpolitiet i Toulouse, er med på sin første etterforskning. Les mer

189,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Mai 1993. To søstre, Alice på 20 og Ambre på 21 år, blir funnet drept ved bredden av Garonne-elven, ikledd konfirmasjonskjortler. Den unge Martin Servaz, som er nyansatt hos kriminalpolitiet i Toulouse, er med på sin første etterforskning. Han fatter snart interesse for den berømte krimforfatteren Erik Lang, som søstrene var fan av. Konfirmanten lyder navnet på hans mest kjente bok. Saken får et brutalt og uventet utfall, og Servaz fornemmer det er noe som ikke stemmer.

Februar 2018. En iskald natt oppdager Erik Lang at hans kone er drept, også hun ikledd konfirmantkjortel. Tjuefem år etter dobbeltdrapet blir Martin Servaz koplet inn i etterforskningen, og kjenner et stigende ubehag. Hva om saken fra 1993 ikke ble løst?

For Servaz blir møtet med fortiden et mareritt fylt med frykt, underkastelse, løgn og manipulasjon.

Medlemsvurdering:
Dette er rett og slett en veldig spennende og god thriller

Arne Ivar

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203367410
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Soeurs
Serie
Martin Servaz 5

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Miniers fremste styrke ligger i å mane fram skrekkaktige scener gjennom en mørk og dyster gotisk uhygge. (...) Stilistisk er Miniers krimromaner både elegante og preget av et eksistensielt alvor.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

Medlemmers vurdering

A
Arne Ivar – 10.11.2021

– Dette er rett og slett en veldig spennende og god thriller

Oppdag mer

Bøker som ligner på Konfirmanten:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv