Min side Kundeservice Bli medlem

Korset

«Toppscore på terningen - en krim i mesterklasse!»

Tønsbergs Blad

«... en fremragende thriller som setter nervene i høyspenn og som overgår det meste av det som er utgitt av norske thriller- og kriminalromaner som er gitt ut så langt i år. Med «Wienerbrorskapet», «Kalypso» og «Korset» har Ingar Johnsrud vist at han befinner seg i toppdivisjonen blant norske spenningsforfattere . Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

«... en fremragende thriller som setter nervene i høyspenn og som overgår det meste av det som er utgitt av norske thriller- og kriminalromaner som er gitt ut så langt i år. Med «Wienerbrorskapet», «Kalypso» og «Korset» har Ingar Johnsrud vist at han befinner seg i toppdivisjonen blant norske spenningsforfattere ...» Svein Gjeruldsen, Tvedestrandsposten (terningkast 5)

Han har ofret alt. Sannhetens time er kommet.
En av myndighetenes mest betrodde menn blir funnet død i en vaskehall i Oslo. Skutt i skrittet og etterlatt til lidelsen. Den kjente TV-journalisten som jaktet hans hemmeligheter forsvinner. For politietterforsker Fredrik Beier er etterforskningen personlig. Journalisten visste noe om ham. En historie selv Fredrik bare ante de mørke konturene av.
I politiet opererer en infiltratør. Fredrik og hans kollega Kafa Iqbal må kjempe mot en mektig fiende som alltid befinner seg et steg foran. Men i en verden av svik, hvem kan Fredrik egentlig stole på?

«... en krim i mesterklasse!» Finn Stenstad, Tønsbergs Blad (terningkast 6)

«Thriller uten dødpunkter.» Fredrik Wandrup, Dagbladet (terningkast 5)

«Solid avslutning på trilogien om Fredrik Beier. Det er driv og pageturning hele veien.» Atle Nielsen, Bok365.no (terningkast 5)

«Drivende og tankevekkende konspirasjonsdrama.» Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

Medlemsvurdering:
Litt teknisk krevende bok og lese , må lese ord for ord, godt skrevet

Lill

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
525
ISBN
9788203364372
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
21 x 13 cm
Serie
Fredrik Beier 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Toppscore på terningen - en krim i mesterklasse!»

Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

«Johnsrud blir bare bedre og bedre»

Fredrik Wandrup, Dagbladet

«Solid avslutning på trilogien om Fredrik Beier.»

Atle Nielsen, BOK365

«... en fremragende thriller som setter nervene i høyspenn og overgår det meste av det som er utgitt av norske thriller- og kriminalromaner så langt i år. Med «Wienerbrorskapet», «Kalypso» og «Korset» har Ingar Johnsrud vist at han befinner seg i toppdivisjonen blant norske spenningsforfattere.»

Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

«En styrkedemonstrasjon fra en forfatter som legger Nesbø bak seg i det hardkokte spenningsfeltet.»

Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

Medlemmers vurdering

G
Gjertrud Slinde – 05.03.2020

– Korset

L
Lill – 03.03.2020

– Litt teknisk krevende bok og lese , må lese ord for ord, godt skrevet

G
Geir – 04.02.2020

– Og slapp meg ikke før etter jeg hadde lest den...

D
Dorthe – 28.05.2019

– Ny forfatter for meg. Likte de veldig godt. Spenning fra start til slutt.

K
Kjell Egerdal – 19.10.2018

– Veldig bra bok! Selv om den nok kan leses alene, er det nok en fordel å lese de to første bøkene i serien først (Wienerbrorskapet og Kalypso) da denne boka utgjør en avslutning av historien som utgjør alle tre bøkene. Spesielt siste tredel av boka var veldig spennende.

t
toril. – 13.10.2018

– anbefales !

m
margrethe – 07.08.2018

– Startet på denne i sommerferien og gledet meg til hver gang jeg hadde anledning til å lese! Varte lenge å gjør at jeg føler meg snytt av bøkene jeg leser i etterkant. Anbefales!

r
rose – 06.08.2018

– korset

A
Anne Kari Strøm – 04.08.2018

– Spennende, men urealistisk (litt for mye av det gode) - klarer ikke å kjenne meg igjen i norske forhold på politisk toppnivå. Har ikke lest de to første bøkene, og heretter blir andre forfattere prioritert.

W
Wenche H. Ruud – 03.08.2018

– Spennende og velskrevet. Man bør ha lest de to første bøkene i trilogien for å få størst mulig utbytte av boka, selv om den for så vidt kan leses som frittstående roman.

S
Svein Toten – 03.08.2018

– Knall bok, de ble jo bedre og bedre de tre han har skrevet, Wienerbrorskapet, Kalypso og nå Korset, noe av det desidert beste jeg har lest av norsk krim. Glem blodige Jo Nesbø

A
Ann-kristin otterlei – 03.08.2018

– Korset

P
Per Peo Olsen – 03.08.2018

– Forrykende norsk krim

L
Lise – 02.08.2018

– Spennende bok som drar videre plottet fra de to foregående bøkene!!

M
Morten Omberg – 20.07.2018

– Jaget

T
Tone-Christin Martinsen – 18.07.2018

– En fantastisk spennende bok fra første stund! En fantastisk flink forfatter! Gleder meg til bok nr 4!! Anbefales på det sterkeste!

A
Anne – 09.07.2018

– Boken starter litt tregt, men tar seg veldig opp. Den samler trådene fra de to første krimbøkene og det hele ender i en voldsom finale med en overraskende slutt. Den så jeg ikke komme.

T
Thore Bjørn Eik – 06.07.2018

– 3.Boka til en som kan virkelig kan sette oss lesere i topp modus når det gjelder spenning,og ikke minst det hardkote miljøet som preger bøkene til Ingar Jonsrud.Faktisk en av de alle beste beste Krimbøkene jeg har lest på lenge.Lenge leve slike Norske Krim-Forfattere som kan holde en i slik spenning at hele dag og natt blir en reise en aldri glemmer.Herlig og boka fortjener en stor 6.

E
Erlend, redaktør Bokklubben – 25.05.2018

– Johnsrud skriver med en rutine og sikkerhet som vanligvis er forbeholdt langt mer rutinerte forfattere. Så har da også Johnsrud en lang karriere som journalist å se tilbake på, det er åpenbart for leserne at det er en svært språksikker forfatter vi har med å gjøre. Som tidligere turnerer Johnsrud hendelser og oppklaringer i nåtiden samtidig som det trekkes tråder bakover i tid. Johnsruds krimhelt Fredrik Bejer skal ikke bare løse en dagsaktuell sak, han tynges også av sønnens brå død noen år tidligere samtidig som hendelser med faren i Fredriks barndom gjør seg gjeldende igjen. Det som er sikkert er at Ingar Johnsrud igjen har skrevet en ambisiøs og svært underholdende kriminalroman.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Korset:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

2020

Gunnar Staalesen
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv