Min side Kundeservice Bli medlem

Kvinnen i plast

kriminalroman

Da Veronika Undset blir funnet død, viser det seg at førstebetjent Frank Frølich har møtt Veronica to ganger: en gang han har innbrakt henne for narkotikabesittelse, og en gang har han møtt henne i kraft av at hun var forlovet med hans gamle venn Karl Anders. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Da Veronika Undset blir funnet død, viser det seg at førstebetjent Frank Frølich har møtt Veronica to ganger: en gang han har innbrakt henne for narkotikabesittelse, og en gang har han møtt henne i kraft av at hun var forlovet med hans gamle venn Karl Anders. Politiet får etter hvert flere saker som alle er preget av menns grusomheter mot kvinner. Dette er den sjuende romanen om førstebetjent Frølich og Gunnarstranda.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205423619
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Serie
Gunnarstranda og Frølich 7

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

G
Glad i bøker – 21.02.2010

– I boka "Kvinnen i plast" møter vi igjen etterforskerene Gunnarstranda og Frølich. Det starter med at Frølich pågriper en kvinne med narkotika. Samme kveld oppdager han at kvinnen skal gifte seg med en gammel kamerat av ham. Det går ikke lenge før denne kvinnen blir funnet drept og pakket inn i plast. Jakten på en morder er i gang, og det blir vanskelig for Frølich da han er personlig involvert i flere av de mistenkte. Frølich må gå flere runder med seg selv, og også fortiden berøres. Dette er ei spennende og svært personlig krimfortelling. Forfatteren klarer å holde på spenningen gjennom hele boka, og utfallet av saken er ganske overraskende, Anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kvinnen i plast:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
199,- 429,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv