Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Levende begravet

Det begynte som en dårlig spøk på utdrikningslaget. Michael Harrison skulle få igjen for det han tidligere hadde utsatt sine venner for. Men alt går veldig feil. Vennene havner i en kollisjon med bilen på vei til puben, og Michael er etterlatt alene, levende begravet i en kiste som langsomt tar inn vann. Les mer

229,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Det begynte som en dårlig spøk på utdrikningslaget. Michael Harrison skulle få igjen for det han tidligere hadde utsatt sine venner for. Men alt går veldig feil. Vennene havner i en kollisjon med bilen på vei til puben, og Michael er etterlatt alene, levende begravet i en kiste som langsomt tar inn vann. Bare tre dager gjenstår til bryllupet idet politietterforskeren Roy Grace kontaktes av den fortvilede vordende bruden, Ashley Harper. Alle forlovedens kamerater er døde, med unntak av en, og han sier ingen ting.

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
460
ISBN
9788251627146
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
Dead simple
Format
18 x 12 cm
Serie
Roy Grace 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

R
Roar Engh – 17.02.2023

– En ekte page-turner. Stadige

C
CM – 20.09.2008

– "Levende begravet" er forfatterens første bok som foreligger på norsk, og hans første om politietterforskeren Roy Grace. Handlingen utspiller seg på Englands sørkyst der han får i hende en oppslukende sak. Michael Harrison skal gifte seg, men først skal han drikkes ut, og som en spøk skal han begraves levende for noen timer, mens kameratene skal videre på pub. Gjengen havner i en ulykke og brått er Michael overlatt til seg selv - levende begravet i en kiste som tar inn vann. Michaels forlover rekker ikke utdrikkingslaget, men ting tyder på at det er ganske så velkalkulert Vi møter en typisk etterforsker som er singel, spiser usunt, jobber mye osv. Historien er godt fortalt, og skildringene av områdene rundt Brighton gjør det mer troverdig. Boka er lettlest og delt opp i mange kapitler. Jeg synes dog forfatteren lar litt for mange spørsmål blir stående åpne, men det har vel med at vi får svar lengre ut i serien, (regner som i god krim-ånd med at det kommer flere). Litt for mange lettvinte løsninger og snarveier trekker ned helhetsvurderingen noe.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Levende begravet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Funnet

Harlan Coben
Innbundet 
384,- 439,-
 
Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv