Min side Kundeservice Bli medlem

MemoRandom

«MemoRandom» er første bok i serien om David Sarac.

David Sarac er politimann. Han rekrutterer og beskytter tystere og topp hemmelige kilder i Stockholms kriminelle miljø. Manipulering, bestikkelser og trusler - så lenge David leverer resultater er det ingen som stiller spørsmål ved metodene. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

«MemoRandom» er første bok i serien om David Sarac.

David Sarac er politimann. Han rekrutterer og beskytter tystere og topp hemmelige kilder i Stockholms kriminelle miljø. Manipulering, bestikkelser og trusler - så lenge David leverer resultater er det ingen som stiller spørsmål ved metodene.

Etter en voldsom bilulykke mister David hukommelsen. Kontrollen over det avanserte nettet av svik og løgner blir borte. Plutselig er David fritt vilt for alle som vil ha tak i hemmelighetene hans. For å beskytte seg selv og kildene sine er han nødt til å gjenopprette kontakten med den forsvunne infiltratøren Janus, som befinner seg høyt oppe i det kriminelle hierarkiet. Flere, på begge sider av loven, virker villige til å gå over lik for å avsløre Janus' rette identitet. Eller kanskje beskytte den?

Anders de la Motte vant Svenska Deckarakademins pris i 2010 for årets beste debut. I 2015 fikk han Svenska Deckarakademins pris for årets beste kriminalroman.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242164704
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
MemoRandom
Serie
David Sarac 1

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

T
Tine – 25.06.2019

– Spennende bok 😀

Oppdag mer

Bøker som ligner på MemoRandom:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
169,- 399,-
X
Ny!

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv