Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Menneskehunger

kriminalroman

«Den er godt skrevet, inneholder mange krumspring, mange potensielle mistenkte, mange blindspor, ja det er en bladvender av ypperste merke – med et stort, sammensatt og skikkelig herlig persongalleri, som også inkluderer Adressas kyniske krimreporter Vlado Teneski.»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Jørgen Brekke har igjen skrevet en mesterlig krim.
Samme dag politiførstebetjent Odd Singsaker kommer tilbake fra pappaperm, gjør en arkeolog i Trondheim en uhyggelig oppdagelse i en grav fra 1200-tallet: Lårbeinet til skjelettet i graven er byttet ut med en knokkel av helt ny dato. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Jørgen Brekke har igjen skrevet en mesterlig krim.
Samme dag politiførstebetjent Odd Singsaker kommer tilbake fra pappaperm, gjør en arkeolog i Trondheim en uhyggelig oppdagelse i en grav fra 1200-tallet: Lårbeinet til skjelettet i graven er byttet ut med en knokkel av helt ny dato. Kort tid senere blir en restaurantanmelder funnet drept i den lukkede bakgården til et av byens bedre spisesteder. Kroppen mangler hele det ene beinet.

Odd Singsaker står overfor en forbryter som skal komme til å utfordre og teste alle hans evner. En selvsikker morder som spiller et utspekulert spill, og som kommer Singsaker skremmende tett inn på livet: En dag oppdager han en blodflekk i sin egen datters barnevogn. Blodet stammer fra den drepte restaurantanmelderen.

Menneskehunger er en krim om en grav fra middelalderen, om kokekunst, lengsel etter hevn og menneskets destruktive appetitt. Og om sårbarheten hos en aldrende småbarnsfar.

«... en bladvender av ypperste merke - med et stort, sammensatt og skikkelig herlig persongalleri ...»
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Det er som alltid fornøyelig å lese seg gjennom sentrale og mer perifere steder i trønderhovedstaden. Pennen beveger seg lett og ledig.» Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

«... en velskrevet og tempofylt krim.»
Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

«Brekke [er] en av de norske krimforfatterne som skriver best; han har tempo, temperatur og godt språk.» Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

«Selv om det er lange sekvenser med menneskeskapt uhygge - som neppe øker appetitten - står Jørgen Brekke fram som den eminente krimforfatteren som skaper pirrende øyeblikk - og er løsningsorientert som få andre i samme sjanger.» Jon Terje Grønli, Gjengangeren

«Brekke har en sikker penn, og han legger ut snubletråder for leseren. Særlig avsløringen av den som står bak er svært overraskende ...» Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

Medlemsvurdering:
Dette var ei perfekt bok for meg med en herlig blanding av historie og spenning. Klimaks er slutten når nåtid og fortid smelter sammen og man endelig forstår hele sammenhengen.

Alice

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
347
ISBN
9788205527799
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
21 x 13 cm
Serie
Odd Singsaker 7
Gyldendal pocket

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Den er godt skrevet, inneholder mange krumspring, mange potensielle mistenkte, mange blindspor, ja det er en bladvender av ypperste merke – med et stort, sammensatt og skikkelig herlig persongalleri, som også inkluderer Adressas kyniske krimreporter Vlado Teneski.»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Medlemmers vurdering

A
Alice – 18.10.2022

– Dette var ei perfekt bok for meg med en herlig blanding av historie og spenning. Klimaks er slutten når nåtid og fortid smelter sammen og man endelig forstår hele sammenhengen.

A
Arne Ivar – 23.09.2021

– Dette ble litt for sært etter min smak

K
Kari Haugen – 21.09.2021

– Veldig fin bok å lese.

U
Unni – 07.04.2021

– Her får en både spenning, godt plott og solid person- og miljøbeskrivelse! En troverdig rundtur i Trondheims historiske fortid og hippe nye gourmet-restuaranter iblandet humor og møte med mennesker utenfor A4-format. Brekke er en briljant historieforteller, som klarer å begrense og foredle mye på 348sider! Dette var et nytt og positivt bekjentskap blant norske krimforfattere for meg!

T
Tone Braaten – 06.04.2021

– Menneskehunger

T
Turid Ekroll – 09.03.2021

– Veldig fornøyd. God bok.

I
Inger – 04.03.2021

– Jeg kjøpte boken fordi handlingen er lagt til min barndoms by, og dermed får jeg både nostalgiske minner om byens kjente og kjære steder og med middelalderen som en bakgrunn. Jeg trekker likevel en stjerne for et innhold av en litt grotesk karakter.

E
Else – 09.09.2020

– Huff,ikkje min smak. Dårlige greier

R
Roar – 25.08.2020

– Menneskehunger

B
Bjørn Erik – 05.03.2020

– Bra velskrevet spennende bok

B
Bjørn Sandnes – 12.11.2019

– Nei, nei, nei - dette var opphauset og ulogisk - særlig slutten! Og hvorfor må vi vite alle personlige uvesentligheter om personer som ikke bidrar til historien?

Oppdag mer

Bøker som ligner på Menneskehunger:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1795

Niklas Natt och Dag
Paperback 
229,-
 

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Dalen

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Alex

Pierre Lemaitre
Paperback 
199,-

Dukken

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
99,- 379,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv