Min side Kundeservice Bli medlem
Hovedbok nå

Mirage

Camilla Läckberg og Henrik Fexeus er tilbake med en snedig og livsfarlig sak for Mina og Vincent.

Les mer

375,-

429,- Spar: 54,-

Sendes innen 1 virkedag
Runhild

Skrevet av: Runhild, Redaktør

Da svenskenes mest populære krimforfatter, Camilla Läckberg, gikk sammen med den kjente mentalisten Henrik Fexeus om å pønske ut krimgåter, fikk vi krimlesere noe helt nytt å bryne oss på. Den uvanlige etterforskerduoen Mina Dabiri, politietterforsker, og Vincent Walder, mentalist, begynte å arbeide sammen i forbindelse med et merkelig åsted i den første boka, Mentalisten (2021) – et lik i en sverdkasse som tryllkunstnere bruker.

Dragning mot det gåtefulle
Mina er blant de skarpeste på politikammeret, Vincent har et helt eget blikk for skjulte mønstre og begge har sitt å stri med privat. De trives uvanlig godt i hverandres selskap, men forsøker å ignorere pirringen hver gang de er i nærheten av hverandre. Det blir for komplisert. Sammen med Minas politikollegaer står de i Mirage overfor en forbryter ingen har sett maken til før.

Knokler til besvær
Omtrent samtidig som en gatekunstner snubler over en mystisk knokkelhaug i en av Stockholms t-banetunneler får Sveriges justisminister Niklas Stockenberg (som også er Minas eks-mann og far til hennes datter) en dødstrussel han blir tvunget til å ta på alvor. Da knoklene viser seg å tilhøre en kjent finansmann som nylig forsvant og det ikke lenge etter dukker opp enda en knokkelhaug, slås det full alarm. Mina og Vincent havner i et intenst kappløp med tiden. Hvilken djevel er det som jager i hælene på dem?

Läckberg og Fexeus har begått en krimroman full av overskudd og snedige påfunn. Mina, Vincent og de andre må tråle skumle t-banetunneler og granske gamle begravelsesritualer mens de prøver å løse intrikate gåter for å få et forsprang i den mystiske saken. Hele tiden mens en stemme på en telefonsvarer teller ned mot Niklas' siste time ...

Ekstratilbud: Akkurat nå får du et godt tilbud på de to første kritikerroste bøkene om Mina og Vincent, Mentalisten og Sekten!

Vi anbefaler

— Nytt, originalt mysterium fra forfatterduoen, fullt av overskudd og snedige påfunn.

Runhild Skjølaas

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
542
ISBN
9788252594096
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 14 cm
Nr
8220522
Serie
Mina Dabiri og Vincent Walder 3

Om forfatterne

Camilla Läckberg er kjent over hele verden for sine krimromaner fra Fjällbacka, der hun selv er oppvokst. Hun har skrevet 11 bøker i den populære Fjällbacka-serien med journalisten Erica Falck og politimannen Patrik Hedström, den nyeste er Gjøkungen (2023). Bøkene hennes er solgt i mer enn 30 millioner eksemplarer og kan leses i over 60 land. Flere av bøkene er filmatisert.

Henrik Fexeus er svensk mentalist, forfatter og programleder. Han er ofte å se i mediene som ekspert på kroppsspråk og ikke-verbal kommunikasjon.

Suksess-forfatterduoen har nå fullført trilogien om Mina og Vincent. De to første bøkene var Mentalisten (2021) og Sekten (2022).

 

Medlemsblad

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mirage:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sekten

Camilla Läckberg
Innbundet 
375,- 429,-

Ulven

Samuel Bjørk
Innbundet 
363,- 399,-

Byttedyr

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
363,- 399,-
 

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
349,- 399,-

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Kokain

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-
X
Ny!

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv