Min side Kundeservice Bli medlem

Mørketall

«Dahl er som vanlig spennende og engasjerende, og er språklig en ener blant krimforfatterne.»

Erling Koldaas, Trønder-Avisa

En sjuendeklasse fra Stockholm er på klassetur i Ångermanland, da en fjorten år gammel jente forsvinner. Omstendighetene er såpass urovekkende at A-gruppen, politiets spesialenhet for internasjonal voldskriminalitet, blir koplet inn. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En sjuendeklasse fra Stockholm er på klassetur i Ångermanland, da en fjorten år gammel jente forsvinner. Omstendighetene er såpass urovekkende at A-gruppen, politiets spesialenhet for internasjonal voldskriminalitet, blir koplet inn. Mens Sara Svenhagen og to av hennes kolleger tråler skogen i Ångermanland, står sakene i kø i Stockholm. En mann gjør et oppsiktsvekkende funn under graving i Gamla stan - og forsvinner sporløst. Bengt Åkesson utsettes for utpressing, og Paul Hjelm blir blandet inn. Og på en benk oppe på Mariaberget sitter en mann med avskåren hals. Han er drept med pianostreng - og han er ikke den eneste. Utrolig nok henger alle sakene sammen. I

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202307493
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
Mörkertal
Serie
A-gruppen 8

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Dahl er som vanlig spennende og engasjerende, og er språklig en ener blant krimforfatterne.»

Erling Koldaas, Trønder-Avisa

«Dahl åpner mesterlig, og litt forvirrende med ungdomsskoleelvenes vitneforklaringer og skildrer også glimrende etterforskernes mange private kamper.»

Eva Nyhaug, Moss Avis

«Dahl hører til de spenstigste stilistene i sin sjanger. En spennende kriminalroman, som samtidig kan betraktes som et innlegg i en viktig moraldebatt. Det er man ikke vant til.»

Aftonbladet

«Mørketall hever seg langt over det meste i svensk kriminallitteratur. Dahl viser som en av få kriminalforfattere hva som kreves for både å bevare og fornye sjangeren.»

Svenska Dagbladet

«Velskrevet, svært godt plott, humoristisk beskrivelse av arbeidet i A-gruppen og dertil et tydelig innlegg i en pågående moraldebatt".»

Liv Lysaker, Aktuell

«Arne Dahl er i dag Sveriges overlegent beste kriminalforfatter - stilistisk, intrigemessig, psykologisk. Dahl leker med oss som morderen leker med sitt offer.»

Expressen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mørketall:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv