Meny

Offer

; Thomas Enger ; Helge Winther-Larsen (Oppleser)

Serie: Alexander Blix og Emma Ramm 5

For to år siden hadde Alexander Blix ansvaret for en forsvinningssak der ettbarnsmoren Elisabeth Eie ble fryktet bortført. Etterforskningen stanset opp da Blix' egen datter ble drept, og han ble dømt for å ha hevnet drapet. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 16.06.2023

Nedlastbar lydbok
Nedlastbar lydbok
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 16.06.2023

For to år siden hadde Alexander Blix ansvaret for en forsvinningssak der ettbarnsmoren Elisabeth Eie ble fryktet bortført. Etterforskningen stanset opp da Blix' egen datter ble drept, og han ble dømt for å ha hevnet drapet. I dag er Blix igjen en fri mann. Og nå blir han kontaktet av den som tok livet av Elisabeth Eie. Beviset har han lagt i Blix' postkasse.

I politiet er de motvillige til å ta imot hjelp. Selv om Blix ble frikjent for drap, er karrieren som politimann over. Men gjerningsmannen fortsetter å sette ham på spor etter nye ofre, samtidig som det blir tydelig at han kjenner til detaljer i Blix' liv som han aldri har delt med noen.

Samtidig er Emma Ramm blitt kontaktet av tenåringsjenta Carmen. Oskar Krogh, bonusfaren hennes, er arrestert, mistenkt for å ha drept en barndomsvenninne. Men - det finnes ikke noe lik. Det finnes ingen andre mistenkte heller.

Blix og Ramm søker hjelp i hverandre. Når Blix' fingeravtrykk blir funnet på en barnetegning fra det ene åstedet, kommer nåtid ubehagelig tett på fortid. En nåtid der et OFFER har funnet sin helt særegne form for terapi.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788234713644
Utgave: 1. utg.
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger