Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

På grunn av et løfte

Manhattan, 02:17 om morgenen: Telefonen på Myron Bolitars nattbord ringer. I den andre enden er Aimee Biel - en skremt tenåring som har ringt til den ene voksne som har lovet å hjelpe henne hvis hun noen gang skulle havne i trøbbel. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Manhattan, 02:17 om morgenen: Telefonen på Myron Bolitars nattbord ringer. I den andre enden er Aimee Biel - en skremt tenåring som har ringt til den ene voksne som har lovet å hjelpe henne hvis hun noen gang skulle havne i trøbbel. Han snubler ut av sengen, og kjører av sted for å hente henne på et kaldt gatehjørne og bringe henne i sikkerhet. Mot bedre vitende lar han henne overtale seg til å slippe henne av på en ukjent adresse i en forstad. Det skal vise seg å være en feiltagelse han vil angre. Aimee forsvinner inn i natten, og øyensynlig fra jordens overflate. Drevet av skyldfølelse og Aimees fortvilte familie, bestemmer Myron seg for å bli personlig involvert i letingen. Men han har en plaget fortid, hvor hans kjære ofte har måttet ta støyten. Nå må Myron en gang for alle bestemme hvem han er og hva han står for, hvis han skal kunne redde både Aimee og seg selv.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242137951
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Originaltittel
Promise me
Serie
Myron Bolitar 8

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

T
Thore bjørn Eik – 08.02.2019

– Som alltid,godt levert av Harlan Coben.Nok et nytt eventyr i og med Myron Bolitar i hovedrollen.

T
T – 02.08.2010

– Harlan Coben er en forfatter jeg liker veldig godt, og her er Myron Bolitar tilbake i godt, gammelt slag. Han gir et løfte til to unge jenter om å hente dem når som helst på døgnet om de skulle være i trøbbel. Et par dager senere ringer en av jentene midt på natta, og etter at Myron har satt henne av, forsvinner hun. Bolitar blir personlig engasjert og lurer på om hans løfte var så lurt. Forsvinningen blir også koblet til en annen forsvinning, og idet Bolitar begynner å rote rundt i sakene, blir det svært farlig for ham. Dette er en veldig spennende bok, som holder på deg til siste slutt.

S
Skancke – 27.05.2009

– Myron Bolitar gir et løfte til to tenåringsjenter om at han vil kjøre dem hvor som helst, når som helst, etter å ha overhørt en samtale mellom de to hvor det kommer frem at de sitter på med unge menn som har drukket. Dette løftet skal komme til å koste han dyrt, da den ene jenta, Aimee, forsvinner etter at han har kjørt henne hjem til ei venninne en natt. Bolitar avgir et løfte til Aimees mor om at han skal få henne trygt hjem igjen - men kan han klare det? Ikke bare havner Bolitar i politiets søkelys, han mistenkes også av faren til ei annen savnet jente for å ha noe med hennes forsvinning å gjøre - og denne mannen skyr ingen midler for å få sannheten ut av den skyldige. Dermed er Bolitar i skikkelig trøbbel. Jeg liker krimbøkene til Coben svært godt, og denne var intet unntak. Igjen skriver han en roman som er engasjerende fra første side, hovedpersonene er interessante og historien tar uventede vendinger. Han skriver med et godt og "lett" språk og klarer å holde spenningen oppe gjennom hele boka. Anbefales!

L
Litteraturelsker – 17.07.2008

– Dette er den første boken jeg har lest/hørt av Harlan Coben, og jeg må nok si den siste. Denne boken er nydelig lest av Christoffer Staib. Tross flott tolkning, falt denne ikke i smak. Boken er bygd opp som en amerikansk action eller detektiv historie, der menn banker opp eller skyter før noe annet. Dermed passer denne boken den leseren som liker amerikanske action filmer. Jeg vil anta at denne boken er godt skrevet i henhold til sin sjanger, og jeg må innrømme at den holdt nok på nysgjerrigheten min til at jeg fikk med meg en skyldige. En underholdningsbok med noen få gullkorn, som neppe kan bli husket for noe mer....

Oppdag mer

Bøker som ligner på På grunn av et løfte:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv