Min side Kundeservice Bli medlem

Presidentens valg

Fire måneder etter innsettelsen reiser den kvinnelige, amerikanske presidenten på sitt første statsbesøk; til Oslo, Norge. Om morgenen 17. mai forsvinner hun sporløst fra sitt hotellrom. I denne internasjonale... Les mer

199,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Fire måneder etter innsettelsen reiser den kvinnelige, amerikanske presidenten på sitt første statsbesøk; til Oslo, Norge. Om morgenen 17. mai forsvinner hun sporløst fra sitt hotellrom. I denne internasjonale spenningsromanen samler Anne Holt for første gang sine helter gjennom forfatterskapet - Hanne Wilhelmsen, Inger Johanne Vik og Yngvar Stubø

Medlemsvurdering:
Man skulle trodd at en forfatter som har holdt på i så pass mange år, ville ha mistet noe av skrivegløden. Dette gjelder imidlertid ikke for Anne Holt. Nok en gang beviser hun at hun er; kanskje Norges beste krimforfatter! Det interesante med denne boken er også at hennes to etterforskere Hanne Wilhelmsen og Inger Johanne Vik møtes. Dette får meg desverre også til å undre på om det kan være det siste vi hører fra denne forfatteren, kan hun skrive noe som topper dette forykkende dramaet? Er spent på om hun får rett, vil USA noen gang få en kvinnelig statsminister? I krimbøkenes verden får man heldigvis spekulere så mye man vil!

boritz

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Piratforl.
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
369
ISBN
9788281430730
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
19 x 12 cm
Serie
Inger Johanne Vik og Yngvar Stubø 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

m
mikke – 04.07.2010

– Anne Holt har gjort det igjen. Enda en gang har hun skrevet en troverdig og veldig spennende thriller om emner som terrorisme og kidnapping. Det skal stort litterært mot til for å skrive en roman der presidenten av USA blir kidnappet av meget utspekulerte terrorister i fredelige Norge på nasjonaldagen. Prologen i denne boken er etter min mening litt kjedelig, men det tar seg voldsomt opp da USAs president endelig ankommer Norge, der det meste av bokens handling finner sted. Jeg har egentlig ikke tidligere vært særlig interessert i Anne Holts bøker, da jeg har funnet dem noe oppskrytt, men denne boken er faktisk veldig mye bedre enn jeg hadde forventet.

M
Morta – 19.01.2010

– Dette er den tredje fortellingen om etterforsker Yngvar Stubø og Inger Johanne Vik, og denne serien er helt ok. Men jeg er mer glad i serien om Hanne Wilhelmsen som Anne Holt har skrevet om. Men dette er en helt fin historie, som er spennende å lese. Så selv om jeg ikke blir helt oppslukt av historien så er den underholdene nok. USA har fått en kvinnelig president, og hun har tenkt å besøke Norge. Men besøket går ikke som planlagt, og Vik og Stubø blir sterk involert i denne saken som ryster norske og amerikanske myndigheter. En helt ok fortelling.

N
NH – 11.03.2008

– Anne Holts tre helter + den amerikanske presidenten er i utgangspunktet en god idé, men det blir i grunn litt for mye av det gode. Det blir veldig mye rett på sak, og svært sjelden holdes leseren på pinebenken. Det er viktig og nevne at Holt setter fokus på terrorisme, og hvilken grad 11.september har påvirket og fortsatt påvirker menneskets tankegang. Språket, settingen og hvordan Holt bruker kontrafaktisk historieskrivning som utgangspunkt i "Presidentens valg" er veldig bra. Det er kjappe skifter av personer og scener, som mot slutten bindes sammen når løsningen nærmer seg. Det er stadig overraskelser i romanen, men den mangler likevel det lille ekstra som gjør at man blir trollbundet.

b
boritz – 20.04.2007

– Man skulle trodd at en forfatter som har holdt på i så pass mange år, ville ha mistet noe av skrivegløden. Dette gjelder imidlertid ikke for Anne Holt. Nok en gang beviser hun at hun er; kanskje Norges beste krimforfatter! Det interesante med denne boken er også at hennes to etterforskere Hanne Wilhelmsen og Inger Johanne Vik møtes. Dette får meg desverre også til å undre på om det kan være det siste vi hører fra denne forfatteren, kan hun skrive noe som topper dette forykkende dramaet? Er spent på om hun får rett, vil USA noen gang få en kvinnelig statsminister? I krimbøkenes verden får man heldigvis spekulere så mye man vil!

L
Litteraturelsker – 05.04.2007

– Anne Holt er en forfatter som skriver bra til å ikke like å skrive! Denne boken er bygd opp etter beste krimoppskrift og lytteren kan kjenne spenningen stige gjennom hele boken. Hvorfor blir den kvinnelige, amerikanske presidenten kidnappet i Norge? Hvorfor blir Hanne Wilhelmsen blandet inn, selv om hun har sluttet i politiet? Og, hvorfor blir både Inger Johanne Vik og hennes mann Yngvar Studbø innblandet i det hele? Jo, Anne Holt legger opp en spennende kabal med flere temaer, og der det grunnleggende budskapet er at "sisters are doing it for themselves". En flott feministisk undertone, som likevel ikke stempler alle menn. Dette er en ikke så værst bok som passer sin sjanger.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Presidentens valg:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Borte

Lisa Gardner
Paperback 
199,-
 

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-

Skam

Julie Andem
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv