Meny
Jan-Erik Fjell: Ringmannen
Ringmannen - Jan-Erik Fjell

Ringmannen

Serie: Anton Brekke 8

«I den åttende boken om Anton Brekke vil man kanskje tro man har fått nok. Men jeg vil heller si at nå vil vi ha mer.»

, Fredriksstad Blad Terningkast 5

Kan et brutalt drap i Fredrikstad henge sammen med en forsvinning i Moss? Magnus Torp og Anton Brekke blir utsatt for store prøvelser i Ringmannen.

Les mer
Etterforskning
Drap
Hevn
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Presentert av HILDE RØER JOHNSRUD, redaktør

Ringmannen

Kan et brutalt drap i Fredrikstad henge sammen med en forsvinning i Moss? Magnus Torp og Anton Brekke blir utsatt for store prøvelser i Ringmannen.

Cecilie Olin kom aldri hjem etter en tur på byen med venninner. To dager senere blir hun funnet kvalt. Kroppen er grovt mishandlet. Den massive volden er påført post mortem og ser ut til å stamme fra et raseri som er så voldsomt at det nesten er nødt til å være personlig. Ektemannen kommer snart på etterforskernes radar, men så blir en ny kvinne meldt savnet. Finnes det noen forbindelse mellom de to kvinnene? Etterforskerne leter i alle kriker og kroker av ofrenes liv, men resultatet er magert. Og når gifteringen til den forsvunne kvinnen blir funnet i postkassa, ser det ut til at hun har dratt sin kos for egen maskin.

Denne gangen tar det lang tid før Magnus får hjelp av Anton, og da har Anton et helt annet motiv enn å fange Cecilie Olins drapsmann.

Bistand fra Kripos
Magnus Torp er sendt fra Kripos for å bistå det lokale politiet. Sporene han følger, skal til slutt føre ham over 20 år tilbake i tid, til et uoppklart drap 60 mil unna. En student i Volda ble drept på samme måte, drapet er så likt at den rutinerte rettsmedisineren hevder at det bare er navn og alder på ofrene som skiller. Det må finnes en kobling, men hvilken?

Antons demoner
Samtidig forsøker Torp å dra sin tidligere kollega Anton Brekke opp fra dypet. Anton har mistet jobben i politiet, og jobber nå på sykehuset Kalnes. Der passer han på pasienter som er innlagt på psykiatrisk avdeling og som trenger kontinuerlig tilsyn. Brekke tror ikke det er mulig å komme nærmere bunnen. Han tar grundig feil.

Dårlig magefølelse
«Når fakta og logikk uteblir, så skal du følge magefølelsen», sier Anton Brekke til Magnus. Magefølelsen har gitt ham mange seire, men den har også påført ham noen solide smeller.

Denne gangen tar det lang tid før Magnus får hjelp av Anton, og da har Anton et helt annet motiv enn å fange Cecilie Olins drapsmann. For denne gangen er det blitt personlig. Anton er en gambler, men denne gangen er innsatsen i høyeste laget …

Leserfavoritt
Jan Erik-Fjell har opparbeidet seg en solid leserskare i en rekke land. Mange venter spent på å lese mer om Anton Brekke. Etter hendelsene i forrige bok, Gråsonen, valgte han å slutte i politiet. I løpet av Ringmannen oppdager både Brekke og leserne at du kanskje kan ta mannen ut av politiet, men du kan ikke ta politietterforskeren ut av mannen. Det er bare å glede seg til et actionpakket eventyr med Anton Brekke i førersetet – Ringmannen er ikke lett å legge fra seg!

 

ANMELDELSER:

Terningkast 5 Anette Torjusen, Fredriksstad Blad

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Strawberry Publishing
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 379
ISBN: 9788234700798
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

JAN-ERIK FJELL (f. 1982) debuterte med et brak i 2010 med Bokhandlerprisvinneren Tysteren. Han har skrevet totalt åtte krimromaner om Anton Brekke. Fjell har et stort og trofast publikum. Det er solgt mer enn en halv million eksemplarer av bøkene hans fordelt på 14 land.