Sak 1569

«Horst er en håndverker, og på sitt beste en virkelig effektiv krimsnekker.» Tarald Aano, Stavanger Aftenblad. Terningkast 5»

William Wisting er inne i sin andre ferieuke. Fra sidelinjen observerer han hvordan en lokal forsvinningssak utvikler seg til å bli en nasjonal nyhetssak. Agnete Roll har vært borte i tre dager, uten livstegn. Les mer

129,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

William Wisting er inne i sin andre ferieuke. Fra sidelinjen observerer han hvordan en lokal forsvinningssak utvikler seg til å bli en nasjonal nyhetssak. Agnete Roll har vært borte i tre dager, uten livstegn.
Mens forsvinningen fremdeles skaper overskrifter mottar han et brev som kun inneholder en spesiell tallkombinasjon. Det trekker ham inn i en gammel sak han ikke tidligere har hatt befatning med.

En sommerkveld i 1999 ble 17 år gamle Tone Vaterland drept på vei hjem fra jobb. Saken ble raskt oppklart. Skyld ble fordelt, straff utmålt og dommen er sonet. Glemselens slør har lagt seg over sak 1569, men hendelser i ettertiden gjør det mulig å se sammenhenger som ikke var synlige for tjue år siden.

Brevet er bare det første av flere hvor det pekes på andre løsninger enn den etablerte sannheten. Wisting leter etter både avsenderen og en ny løsning, men ikke alle er glade for at det rettes nytt lys på det som har passert.

Sak 1569 er den fjerde, frittstående boken i Cold Case-kvartetten, der Wisting gjenåpner saker som virker umulige å løse.

Detaljer

Forlag
Capitana
Språk
Bokmål
ISBN
9788284150529
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Sak 1569
Serie
William Wisting 15

Utdrag

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Horst er en håndverker, og på sitt beste en virkelig effektiv krimsnekker.» Tarald Aano, Stavanger Aftenblad. Terningkast 5»

«Jørn Lier Horst er tilbake med en av de beste bøkene i Wisting-serien.» Geir Rakvaag, Dagsavisen»

«En velskrevet og intenst spennende fortelling.» Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten. Terningkast 6»

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sak 1569:

Kongen

Tom Egeland
Innbundet 
99,- 399,-
 

Skyldig

Sven Petter Næss
Innbundet 
149,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv