Meny

Sak 1569

; Ivar Nergaard (Oppleser)

Serie: William Wisting 15

«Nervepirrende roman»

, Tvedestrandsposten Terningkast 6
William Wisting er inne i sin andre ferieuke. Fra sidelinjen observerer han hvordan en lokal forsvinningssak utvikler seg til å bli en nasjonal nyhetssak. Agnete Roll har vært borte i tre dager, uten livstegn. Les mer
Vår pris
323,-
Spar
46,-

Veil. pris: 369,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Vår pris: 323,-
Spar: 46,-

Veil. pris: 369,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Om boka

William Wisting er inne i sin andre ferieuke. Fra sidelinjen observerer han hvordan en lokal forsvinningssak utvikler seg til å bli en nasjonal nyhetssak. Agnete Roll har vært borte i tre dager, uten livstegn.
Mens forsvinningen fremdeles skaper overskrifter mottar han et brev som kun inneholder en spesiell tallkombinasjon. Det trekker ham inn i en gammel sak han ikke tidligere har hatt befatning med.

En sommerkveld i 1999 ble 17 år gamle Tone Vaterland drept på vei hjem fra jobb. Saken ble raskt oppklart. Skyld ble fordelt, straff utmålt og dommen er sonet. Glemselens slør har lagt seg over sak 1569, men hendelser i ettertiden gjør det mulig å se sammenhenger som ikke var synlige for tjue år siden.

Brevet er bare det første av flere hvor det pekes på andre løsninger enn den etablerte sannheten. Wisting leter etter både avsenderen og en ny løsning, men ikke alle er glade for at det rettes nytt lys på det som har passert.

Sak 1569 er den fjerde, frittstående boken i Cold Case-kvartetten, der Wisting gjenåpner saker som virker umulige å løse.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?

Anmeldelser

«Nervepirrende roman»

, Tvedestrandsposten Terningkast 6

«For det skal han ha, Jørn Lier Horst, han kan både snekre gode plott og få trådene til å henge sammen. Kombinert med forfatterens faglige tyngde, som i norsk sammenheng er unik, er det lett å forstå at William Wisting selger som hakka møkk. »

, VG