Min side Kundeservice Bli medlem

Sanger til Gry

En båt glir ut på fjorden. På dekk sitter en solbrun kvinne i hvit bikini. Så smeller det. Båten eksploderer. Kvinnen er politietterforsker Gunnar Holts kone og året er 1983. En ulykke, sier etterforskerne. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En båt glir ut på fjorden. På dekk sitter en solbrun kvinne i hvit bikini. Så smeller det. Båten eksploderer. Kvinnen er politietterforsker Gunnar Holts kone og året er 1983. En ulykke, sier etterforskerne. Hvorfor får da Gunnar Holt et kort med bilde av en nøkkel hvert år på sin kones dødsdag? Hvorfor ligger det en dødsannonse i postkassen hans like før foreldelsesfristen går ut? I jakten på svarene drives Gunnar Holt lenger og lenger inn i sin egen fortid. Kan det være ham de var ute etter? Hvorfor var det en ukjent mann om bord i båten? Hvilken rolle spiller Suzanne Gulbrandsen, en ung kvinne som ble drept 24 år tidligere? Lars Helle (født 14.03.1957) er pensjonert førstelektor i pedagogikk fra Universitetet i Stavanger. Han har gitt ut en rekke fagbøker og flere kriminalromaner. For boken «Ingenting å skamme seg over», vant han krimprisen «Sølvkniven» i 2018.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788234703751
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Serie
Gunnar Holt 4
Gunnar Holt 4

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

G
Glad i bøker – 29.12.2009

– I boka "Sanger til Gry" møter vi politietterforsker Gunnar Holt. Hvert år på drapsdagen til sin første kone Gry mottar han et kort med den nøkkel på. Like før foreldelsesfristen utløper mottar han dødsannonsen i postkassa. Drapet på Gry og tre personer til som var ombord i båten som eksploderte ble aldri oppklart. Gunnar Holt starter jakten på å finne svaret. Det dukker opp flere uoppklarte mordsaker underveis. Dette er en spennende og rørende forteling om en mann som er villig til å gå langt for å finne sannheten. Holt setter både liv og helse på spill. det blir en jakt i fortiden og nåtiden. Boka anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sanger til Gry:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv