Meny
Camilla Läckberg og Henrik Fexeus: Sekten

Sekten

; Henrik Fexeus ; Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Serie: Mina Dabiri og Vincent Walder 2

«Her veves Henrik Fexeus' spesialkunnskaper om den menneskelige psyke og Camilla Läckbergs evne til å skape kriminalromaner sammen på beste vis.»

Det finnes ett mareritt som overgår alle andre: Du kommer for å hente i barnehagen – og så vet ingen hvor barnet ditt er. Camilla Läckberg og Henrik Fexeus holder leserne på pinebenken i Sekten.

Les mer
Bestselgende forfatter
Etterforskning
Spenning
Bøkene folk snakker om
Vår pris
375,-
Spar
54,-

Veil. pris: 429,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 375,-
Spar: 54,-

Veil. pris: 429,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Presentert av Hilde Røer Johnsrud, skribent

De forsvunne barna

Det finnes ett mareritt som overgår alle andre: Du kommer for å hente i barnehagen – og så vet ingen hvor barnet ditt er. Camilla Läckberg og Henrik Fexeus holder leserne på pinebenken i Sekten.

Ossian er fem år og liker Lego og Gangnam style. Når pappaen hans kommer for å hente ham i barnehagen, er han ikke å finne noe sted. Lille Felicia kan fortelle at Ossian ble hentet av en «dum dame». Damen hadde en fin bil og dessuten søte valper som Ossian skulle få klappe. Felicia fikk ikke være med.

Klappjakt i Stockholm
Ossians forsvinningssak havner i Mina Dabiris avdeling i politiet. De finner snart ut at den som hentet Ossian, har etterlatt seg helt minimalt med spor – det eneste vitnesbyrdet de har, er fra fem år gamle Felicia. Men så blir de oppsøkt av etterforskeren Adam Blom, som har jobbet med en annen forsvinning noen måneder før. Likheten mellom sakene er kanskje overflatisk, men likevel nok til at det er urovekkende. Hvis det er samme gjerningsperson, betyr det at de ikke har all verdens tid på seg. Plutselig haster alt. Alle tenkelige ressurser blir satt inn – men Ossian er ikke å finne noe sted.

Snu hver stein
Beskrivelsen av dem som skal ha hentet barna, er ulik. Lille Lilly ble hentet av et eldre par, mens Ossian ble hentet av en dame. Betyr det at sakene er uavhengige av hverandre, eller står de overfor en gruppe av folk som bortfører barn? En prominent selvhjelpsguru som blant annet driver med deprogrammering av tidligere sektmedlemmer, blir hentet inn som ekspertvitne, men Mina stoler ikke helt på henne. Hun kjenner at hun savner Vincent Walder og hans blikk for skjulte mønstre, som var til god hjelp i en tidligere sak (som du kan lese om i den gyselig spennende Mentalisten).

Vincents uvurderlige blikk
Det er kanskje oppveksten hos en ustabil mor som har gitt Vincent Walder en uvanlig finstemt evne til å lese andre mennesker. Denne evnen bruker han til å forføre publikum i sine mentalist-show, men viser seg også å være ekstremt nyttig i en politietterforskning. Og Walder oppdager ganske riktig noe politietterforskerne har oversett i barnekidnappingssakene. Sammen begir Vincent og Mina seg ut på jakt etter en farlig motstander.

Høyspenning fra Läckberg og Fexeus
Sett av god tid til lesing, for det er nesten umulig å legge fra seg  Sekten når du først har begynt! Her er Camilla Läckberg i sitt ess, slik vi kjenner henne fra Fjällbacka-bøkene – godt assistert av den helt ekte mentalisten og forfatteren Henrik Fexeus. Etterforskningen rydder bort villspor og kommer stadig nærmere sannheten, og til slutt er det nesten så leseren glemmer å trekke pusten.  Liker du å forsvinne inn i en spennende historie, anbefaler vi noen timer i selskap med Mina og Vincent! Vi gleder oss allerede til neste bok.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bonnier norsk forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 636
ISBN: 9788252593211
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Kult
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8204969
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Camilla Läckberg (f. 1974) er kjent over hele verden for sine krimromaner fra Fjällbacka, der hun selv er oppvokst. Isprinsessen (2003) er den første av ti bøker i den populære Fjällbacka-serien, og bøkene hennes er solgt i mer enn 29 millioner eksemplarer og kan leses i over 60 land. Flere av bøkene er filmatisert.

Henrik Fexeus (f. 1971) er svensk mentalist, forfatter og programleder. Han er mye brukt i mediene som ekspert på kroppsspråk og ikke-verbal kommunikasjon.