Meny
Sekten - Camilla Läckberg

Sekten

; Henrik Fexeus ; Anne Ryg (Oppleser) ; Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Serie: Mina Dabiri og Vincent Walder 2

«Her veves Henrik Fexeus' spesialkunnskaper om den menneskelige psyke og Camilla Läckbergs evne til å skape kriminalromaner sammen på beste vis.»

Sekten er andre del i serien om etterforskeren Mina og mentalisten Vincent.

En liten gutt forsvinner fra en barnehage på Södermalm. Et av de andre barna kan fortelle at han ble med en fremmed dame for å se på valpene hun hadde i bilen. Les mer
Bestselgende forfatter
Etterforskning
Spenning
Bøkene folk snakker om
Vår pris
299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Sekten er andre del i serien om etterforskeren Mina og mentalisten Vincent.

En liten gutt forsvinner fra en barnehage på Södermalm. Et av de andre barna kan fortelle at han ble med en fremmed dame for å se på valpene hun hadde i bilen. Der slutter alle spor. Politiet kobler bortføringen til en annen sak og mye tyder på at tiden er knapp dersom de skal redde vesle Ossian.

Det er først da Vincent tar kontakt med Mina og påpeker en sammenheng politiet har oversett, at etterforskningen skyter fart. Mina forsøker på sin side å gjenopprette forholdet til datteren som er blitt influenser og talerør for en bevegelse som får stadig flere tilhengere. Ganske raskt forstår Mina at datteren er med i en sekt med gruvekkende hensikter. Sammen med Vincent forsøker hun å få datteren ut og avprogrammert.

Imens er barnekidnapperen fremdeles på frifot og jakter på de aller mest sårbare.Camilla Läckberg er kjent for krimromanene fra Fjällbacka der hun selv er oppvokst. Hun har solgt over 30 millioner bøker i til sammen 60 land.

Henrik Fexeus er en svensk mentalist, forfatter og programleder. Siden 2005 har han vært en hyppig gjest i media, som ekspert på kroppsspråk og ikke-verbal kommunikasjon.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788234709104
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Kult
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger