Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Sjakk under vulkanen

roman

«Etter min mening er det få, om noen, som kan måle seg med Håkan Nesser når det gjelder å skrive spenningslitteratur med atmosfære og særpreg.»

Ingvar Ambjørnsen, VG

«Imponerende» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

En litterats siste dager og død er tittelen på et uferdig manus skrevet av den ganske fremgangsrike forfatteren Franz J Lunde. Teksten framstår som en urovekkende skildring av Lundes egne opplevelser høsten 2019, og snart havner manuset i hendene på politietterforsker Gunnar Barbarotti. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag
«Imponerende» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

En litterats siste dager og død er tittelen på et uferdig manus skrevet av den ganske fremgangsrike forfatteren Franz J Lunde. Teksten framstår som en urovekkende skildring av Lundes egne opplevelser høsten 2019, og snart havner manuset i hendene på politietterforsker Gunnar Barbarotti.Etter en bokkveld på biblioteket i Kymlinge, der forfatteren konfronteres med de realistiske beskrivelsene av det perfekte drap i en av sine bøker, forsvinner forfatteren sporløst. Gunnar Barbarotti får i oppdrag å samarbeide med Stockholmspolitiet om å oppklare saken.Sjakk under vulkanen er den syvende boken om politietterforsker Gunnar Barbarotti - en stemningsfull spenningsroman.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
380
ISBN
9788205586338
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Schack under vulkanen
Format
21 x 13 cm
Serie
Gyldendal pocket
Gunnar Barbarotti 7

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Etter min mening er det få, om noen, som kan måle seg med Håkan Nesser når det gjelder å skrive spenningslitteratur med atmosfære og særpreg.»

Ingvar Ambjørnsen, VG

«Alle brikker er på plass ti sider før slutt. En troverdig løsning på et mysterium som lenge virker umulig. Imponerende roman, godt timet til den høyst fortjente Rivertons ærespris som han mottok i oktober.»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«... en helt annen skrivekunst enn det som er vanlig i krimlitteraturen.»

Per Magne Midjo, Trønder-Avisa

Medlemmers vurdering

J
JH – 16.11.2022

– Godt språk, men ikke den beste fra H Nesser

B
Berit Marie Frydenlund – 04.10.2022

– Jeg liker Håkan Nesser og ikke minst Barbarotties arroganse og direkte talemåte. I så måte måtte jeg til tider humre godt. Boka var ganske springende i sin oppbygning, men hvilken krimgåte. Jeg har tenkt litt over tittelen til boka, og den er nesten litt uforstålig, men mer forstålig når boka er lest. Boka bør leses kapittel for kapittlel, og kanskje flere kapitler av gangen. Jeg leste den litt for stykkvis, og derfor oppleves handlingen litt for springende. Boka var passe lang, men jeg skulle ønsket meg mer Barbarotti. Jeg har så mange gode leseropplevelser med hans person, så jeg håper virkelig det mer - ganske snart.

O
Ole Petter Jacobsen – 20.09.2022

– Enda et stjerneskudd fra Håkan

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sjakk under vulkanen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hitra
Ny!

Hitra

Samuel Bjørk
Paperback 
199,-

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv