Meny

Skyggeriket

; Janni Pedersen ; Ivar Nergaard (Oppleser) ; Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Serie: En Martin Juncker-krim 4

En tilsynelatende uskyldig mann mister livet under en voldsom eksplosjon Nordjyllandsværket - et av Danmarks siste kulldrevne kraftverker. Det som først ligner en ulykke, viser seg raskt å være et angrep, da politiet finner fragmenter av en militær kamikazedrone i ruinene. Les mer
Vår pris
375,-
Spar
54,-

Veil. pris: 429,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 09.06.2023

Nedlastbar lydbok
Nedlastbar lydbok
Vår pris: 375,-
Spar: 54,-

Veil. pris: 429,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 09.06.2023

En tilsynelatende uskyldig mann mister livet under en voldsom eksplosjon Nordjyllandsværket - et av Danmarks siste kulldrevne kraftverker. Det som først ligner en ulykke, viser seg raskt å være et angrep, da politiet finner fragmenter av en militær kamikazedrone i ruinene. En radikal organisasjon påtar seg skylden for angrepet og Danmark er rammet av sitt første tilfelle av klimaterror.

Samme morgen blir en annen mann funnet drept i en villa i København. Han er sønn av landets kontroversielle klimaminister, og saken detonerer for alvor da obduksjonen viser at den drepte har hatt et heftig kokainmisbruk - og dessuten tette forbindelser til en hittil ukjent narkobande.

Er det en sammenheng mellom de to forbrytelsene? Juncker og Signe ser ingen, men så gjør deres kollegaer en oppdagelse, som tilsynelatende snur saken på hodet.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788203397967
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Skyggeriget
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger