Meny
Kjell Ola Dahl: Søsteren
Søsteren - Kjell Ola Dahl

Søsteren

kriminalroman

Serie: Gunnarstranda og Frølich 9

«Jeg slår igjen fast at Kjell Ola Dahls beslutning om å ta opp igjen kriminalromanen var helt riktig.»

, NRK Bok
Kjell Ola Dahl opplevde eventyrlig suksess med sin forrige roman. I Søsteren har Frank Frølich sagt opp i politiet og begynt som privatetterforsker. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

PRESENTERT AV HILDE RØER JOHNSRUD, REDAKTØR

Frank Frölich har vært på oppdrag for en forsikringsgigant, på et vanskjøttet småbruk dypt inne i Østfolds skoger. Etter endt oppdrag stopper han for å spise og ta en kaffe, og blir kjent med Matilde, som snart tar plassen som kvinnen i hans liv.

Jenta som forsvant
Matilde har en venninne som jobber på et asylmottak. På mottaket sitter en ung irakisk kvinne som står i fare for å bli sendt ut hvis hun ikke kan framvise familie i Norge. Hun påstår at søsteren bor her, men hvor? Frank Frölich tar motvillig på seg oppdraget med å lete etter storesøsteren. Like etter dukker en forfatter ved navn Fredrik Andersen opp på kontoret hans og ber ham innstendig om å avslutte letingen – men uten å si hvorfor.

Skjulte sammenhenger
Morgenen etter blir forfatteren funnet drept i hjemmet sitt på Nordstrand i Oslo. Jakten går etter hvert i to retninger: Hvem er den mystiske søsteren til jenta? Og hvorfor ble Fredrik Andersen drept? Imens motarbeider skjulte krefter Frank Frølichs arbeid. Og politiet viker unna.

Søsteren handler om langt mer enn oppklaringen av en forbrytelse. Frölich, som forlot Politiet under tvilsomme omstendigheter, befinner seg nå ubehagelig sentralt i politiets søkelys.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 349
ISBN: 9788205514669
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Kjell Ola Dahl (f. 1958) debuterte i 1993 og har utgitt en rekke kriminalromaner om politietterforskerne Gunnarstanda og Frølich. I 2000 fikk han Rivertonprisen for En liten gyllen ring. I 2015 fikk han Brageprisen for Kureren. Den samme boken fikk han også Rivertonprisen for. Hans kriminalromaner utgis i 14 land.