Sorti in corpore

mysteriet på Stusvik gård

Are Eivind Brænne er utdannet økonom og har hatt flere stillinger i yrkes-livet. - Regnskapssjef, plan - og økonomileder, kontorsjef - og nå som controller. I 2005 debuterte Brænne som forfatter med dokumentarromanen, Det gamle livet på Solberg Heiegård. Les mer
Vår pris: 271,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 298,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Om boka

Are Eivind Brænne er utdannet økonom og har hatt flere stillinger i yrkes-livet. - Regnskapssjef, plan - og økonomileder, kontorsjef - og nå som controller. I 2005 debuterte Brænne som forfatter med dokumentarromanen, Det gamle livet på Solberg Heiegård. Boka tok utgangpunkt i det gamle livet på heiegården og bygda omkring, men var også en bok på vegne av det gamle bygdelivet på Sørlandet. Nå i 2015 utgir han romanen Sorti In corpore, om den forferdelige tragedien på Stusvik gård.

Hun hører lyder - suset av skog og silder av bekk slik det kan være i mørke høstkvelder. Men så blir hun var en annen, underfundig lyd. En lyd som ikke skal være der, en slepende florlav lyd, så stille - så stille, og som ikke kan komme fra menneskeføtter - - svissh ... svissh ... svissh. - Like etterpå lever hun ikke lenger.

«Jeg har ingen problemer med å medgi at dette er den underligste kriminalgåte jeg noensinne har opplevd.»
EKS-DRAPSETTERFORSKER KNUT HERSE.

Fakta