Meny
Stormvakt - Kristina Ohlsson

Stormvakt

; Bodil Vidnes-Kopperud (Oppleser) ; Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Serie: Strindberg 1

«Kristina Ohlsson har klart å gjøre det mange har forsøkt før henne: ta svensk krim til nye og uventede høyder.»

Første bok i Kristina Ohlssons nye serie.

Samme stormfulle natt som August Strindberg kommer til Hovenäset i Bohuslän, forsvinner den populære læreren Agnes sporløst. August har lagt Stockholm og en fremgangsrik karriere i finansbransjen bak seg for å følge drømmen om å åpne «Strindbergs second hand». Les mer
Drap
Leserfavoritt
Bestselger
Familiedrama
Vår pris
299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Første bok i Kristina Ohlssons nye serie.

Samme stormfulle natt som August Strindberg kommer til Hovenäset i Bohuslän, forsvinner den populære læreren Agnes sporløst. August har lagt Stockholm og en fremgangsrik karriere i finansbransjen bak seg for å følge drømmen om å åpne «Strindbergs second hand». Endelig skal han få drive med noe han elsker å gjøre - kjøpe og selge brukte ting - og dessuten på et sted som han har lengtet etter å dra tilbake til.
Men hele vestkystidyllen rystes av Agnes' forsvinning. Politiet, med den empatiske og engasjerte Maria Martinsson i spissen, leter etter Agnes dag og natt. Håpet om å finne henne i live svinner. Hva er det som har skjedd? Og hvorfor får August Strindberg en ubehagelig følelse av at han sitter på en del av løsningen?
Kristina Ohlsson er en av Sveriges mest populære krimforfattere. Stormvakt er den første boken i en ny krimserie med handling fra Sveriges vestkyst, og med politietterforsker Maria Martinsson og brukthandler August Strindberg i hovedrollene.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788205561496
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Stormvakt
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Kristina Ohlsson har klart å gjøre det mange har forsøkt før henne: ta svensk krim til nye og uventede høyder.»

«Den nye dronninga av skandinavisk krim.»

«Det er briljant fortalt, i en lett, nærmest feel good-aktig tone til tross for alle vanskelige relasjoner og gamle historier.»

Dagens Nyheter

«På mange måter kjenner man igjen Ohlssons stil i Stormvakt; hun er dyktig til å bygge opp spenning, skape stemning og skildre personer og miljøer troverdig. Men dette er også nytt og oppfriskende …»

«Kristina Ohlsson skriver både hyggelig og spennende … I Stormvakt forteller hun innsiktsfullt om vold i nære relasjoner, om forbudt kjærlighet og utroskap, om uhyggelige hendelser i fortiden.»