Min side Kundeservice Bli medlem

Uten skyld

En mørk høstkveld forsvinner en ung jente sporløst i Sandhamn. Kriminalinspektør Thomas Andreasson fra Nacka-politiet deltar i søket, som er vanskelig på grunn av storm og regn. Etter noen døgn gir politiet opp. Les mer

199,-
Ikke i salg
En mørk høstkveld forsvinner en ung jente sporløst i Sandhamn. Kriminalinspektør Thomas Andreasson fra Nacka-politiet deltar i søket, som er vanskelig på grunn av storm og regn. Etter noen døgn gir politiet opp. Det antas at hun druknet, at hun hadde tatt sitt eget liv. Noen måneder senere er Sandhamn dekket av snø og is. Thomas barndomsvenninne Nora Linde har ved en tilfeldighet oppdaget at hennes mann har vært utro. Fortvilet drar hun ut til øya med sønnene sine for å få tenke i ro og fred. Når barna en dag leker ute i skogen gjør de et makabert funn: Det er den forsvunne jenta som har blitt drept og skjendet på forferdeligste vis. Hvorfor har hun blitt utsatt for et slikt raseri? Sporene er få for kriminalinspektør Thomas Andreasson og hans kolleger, og møtet med jentas foreldre vekker minner om da Thomas mistet sin egen datter.

"Spenning og lidenskap i en vellykket og medrivende miks."

Norra Västerbotten

"Det finnes en dybde i boken som mange andre kriminalromaner mangler. Les!"

Dagen

"Jeg blir bare mer og mer forelsket i Viveca Stens kriminalromaner. Den siste, Uten skyld, er den type bok som får en til å glemme å lage mat, gå på toalettet eller rekke den siste bussen."

Barometern

"Jeg liker den kjempegodt!"

Magasin 4, Radio Stockholm

SVENSK KRIMSUKSESS! UTGITT I 17 LAND!

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202444242
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
I grunden utan skuld
Serie
Mordene i Sandhamn 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

K
Kristin – 01.08.2016

– Lettlest sommerkrim

Oppdag mer

Bøker som ligner på Uten skyld:

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
199,- 429,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv