Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Vargtimen

kriminalroman

«Til tross for høye forventninger til Geir Tangens nye kriminalhistorie, sitter jeg tilbake og er himmelstormende begeistret.»

Tine Sundal, tinesundal.blogspot.com

VARGTIMEN er første bok i en ny krimserie fra Haugesund med overbetjent Gabriel Fjell og Kripos-etterforsker Aida Ibrahim i hovedrollene.
En fjorten år gammel jente blir funnet hengt i skogen. Snart blir det klart at hun har deltatt i et nettspill som er i ferd med å spre seg blant ungdommer i byen. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

VARGTIMEN er første bok i en ny krimserie fra Haugesund med overbetjent Gabriel Fjell og Kripos-etterforsker Aida Ibrahim i hovedrollene.
En fjorten år gammel jente blir funnet hengt i skogen. Snart blir det klart at hun har deltatt i et nettspill som er i ferd med å spre seg blant ungdommer i byen. Et spill der den endelige utfordringen er å ta sitt eget liv.

Som fersk etterforskningsleder står politioverbetjent Gabriel Fjell overfor et skremmende scenario. Han må finne den som står bak spillet, og enda viktigere: hindre flere ungdommer i å avslutte sitt eget liv. Men hvordan kan han stanse en gjerningsperson som ikke finnes?

Og hvordan stoppe et ungt menneske som ønsker å skade seg selv?

Om Vargtimen:

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
383
ISBN
9788205534186
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Vargtimen
Format
21 x 14 cm
Serie
Gabriel Fjell 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Til tross for høye forventninger til Geir Tangens nye kriminalhistorie, sitter jeg tilbake og er himmelstormende begeistret.»

Tine Sundal, tinesundal.blogspot.com

«En knakende god og velskrevet krim som ble en heidundrende start på et nytt leseår!»

Bjørn Bakken, bjornebok.bloggnorge.com

«Denne var veldig vanskeleg å legga frå seg, og vart lest på rekordtid. Liker du sitrende spenning, ispedd litt røffe skildringar? Da bør du definitivt lese denne! Denne kan eg varmt anbefale videre til alle krimelskere. Eg gleder meg til fortsettelsen!»

Kjell Magne Gjøsæther, bokblogger.com

«Geir Tangen har skrevet en krimi med respekt for det upassende ved at gøre et så alvorligt emne som unges mistrivsel til underholdning. Når det kan lade sig gøre at komme sikkert i havn, hænger det nok i nogen grad sammen med, at efterforskerne holdes i kort snor og ikke får lov til at brillere. Dermed forbliver efterforskningens omdrejningspunkt, lidelsen, i centrum. Men det forhindrer dog ikke Tangen i at stable et kvalitetsplot på benene.»

Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

«Tangen har tatt for seg et viktig tema i denne thrilleren. Et tema som fremdeles er tabubelagt, til trass for at det i perioder dukker opp sjølmordsbølger på ulike steder i landet.»

Åslaug Rise Holberg, medbokogpalett.blogspot.com

«Forfatteren skriver med stødig penn. Historien er lettlest uten for mye 'utenom-snakk'. Dette er en ny sjanger for Tangen, og jeg synes han treffer bra. Dette er en veldig god bok som jeg veldig gjerne anbefaler videre, men er ikke for sarte sjeler.»

Anne Lise Johannesen, hverdagsnett.no

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vargtimen:

Hitra

Samuel Bjørk
Innbundet 
99,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Funnet

Harlan Coben
Innbundet 
399,- 439,-
 

Enkene

Pascal Engman
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv