Min side Kundeservice Bli medlem

Velkommen til Evigheten

« Lesefest! … Camilla Grebes ord er ikke bare leselykke der og da, de sitter i lenge etter. Det er bare å takke, bukke og lengte til neste bok. »

Kapprakt

Et snedig utpønsket lukket roms mysterium, der den gruoppvekkende sannheten til slutt kommer for en dag.

Les mer

375,-

429,- Spar: 54,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Evig eies kun det tapte

Et snedig utpønsket lukket roms mysterium, der den gruoppvekkende sannheten til slutt kommer for en dag.

Forlagsredaktøren Lykke Andersen sitter i et avhørsrom hos politiet. Sommerkjolen er gjennomstenket av blod. Den elskelige og fredsommelige tobarnsmoren er arrestert, mistenkt for drap. Hvordan kan det være mulig? I tillegg nekter hun å forklare seg. Hun vil bare snakke hvis politietterforsker Manfred Olsson kan komme og ta opp forklaringen.

Gamle kjente
Motvillig avbryter Olsson en vel fortjent familieferie for å etterkomme Lykkes krav. Han kjenner nemlig igjen navnet. Det er åtte år siden drapssaken da han ble kjent med henne. Hva har hun havnet oppi denne gangen?

Sist Manfred Olsson og Lykke møttes etterforsket han drapet på en ung jente. Lykke oppdaget liket av jenta inne på det idylliske småbruket deres og meldte straks fra til politiet. Det ble starten på et mangeårig mareritt for familien til Lykke. Politiet hadde nemlig bare to hovedmistenkte, Lykkes egne tvillingssønner.

Hva skjedde?
Det virket som en opplagt sak for etterforskerne. I deres øyne var det bare brødrene som kunne ha begått ugjerningen, enten en av dem eller de to sammen. Ingen andre kunne ha kommet seg inn i – og ut av – annekset der de tre ungdommene sov på hver sine rom. Men de sliter med å finne både motiv og bevis nok til å felle en gjerningsmann.

Drapssaken ryster hele lokalsamfunnet, og familien til Lykke er stemplet for alltid. Lykke får aldri fred for det forferdelige som hendte og alt det vonde det førte med seg. Er virkelig en av sønnene hennes en morder?

Familiens ulykke
Livet går videre på småbruket, men idyllen er brutt. De omgås vennene, men unngår naboene. Sønnene klarer ikke være i samme hus engang. Og nå sitter Lykke i et avhørsrom, mistenkt for drap ...

Camilla Grebe har begått et moderne skjebnedrama og en velkomponert hyllest til krimsjangerens legendariske svenneprøve: det lukkede roms mysterium.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
474
ISBN
9788252593365
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Välkommen till Evigheten
Format
22 x 14 cm
Nr
8208727
Serie
Jentene og mørket 6

Medlemsblad

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

« Lesefest! … Camilla Grebes ord er ikke bare leselykke der og da, de sitter i lenge etter. Det er bare å takke, bukke og lengte til neste bok. »

Kapprakt

« Agatha Christie-vibber pryder denne delikate blandingen av klassisk krim, familiedrama og psykologisk spenningsroman … Camilla Grebe konstruerer særdeles effektive kriminalromaner, finslipte og energiske. Hun vet hva hun gjør, "Velkommen til Evigheten" er nærmest plettfri i sitt slag. »

Arbetarbladet

«Nåtid og fortid fortelles parallelt og spenningen skrus grundig til mot et godt uttenkt klimaks.»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«... et oppslukende skjebnedrama ... Camilla Grebe er fenomenalt dyktig til å konstruere spennende, underlig gjenkjennelige hverdagsintriger.»

Dagens Nyheter

Medlemmers vurdering

A
Anne T. – 02.03.2023

– Nok en spennende bok fra Camilla Grebe! Anbefales.

K
KAH – 10.01.2023

– Anbefales !

Oppdag mer

Bøker som ligner på Velkommen til Evigheten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skyldig

Sven Petter Næss
Innbundet 
349,- 399,-

De tause

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
332,- 379,-

Dukken

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
332,- 379,-

Dommen

Jørgen Jæger
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv