Min side Kundeservice Bli medlem

Vi skal ikke våkne

Den tidligere avhørslederen Thorkild Aske blir tvunget til å vende tilbake til sine røtter på Island. Faren, den karismatiske miljøaktivisten Ulfur, er uhelbredelig kreftsyk. I tillegg sitter han i fengsel, dømt for drapet på sin unge kjæreste. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Den tidligere avhørslederen Thorkild Aske blir tvunget til å vende tilbake til sine røtter på Island. Faren, den karismatiske miljøaktivisten Ulfur, er uhelbredelig kreftsyk. I tillegg sitter han i fengsel, dømt for drapet på sin unge kjæreste. Thorkild og søsteren Liz tar turen til sagaøya for et siste farvel. Faren hevder han er uskyldig dømt, og Thorkild og Liz vikles raskt inn i saken, som avdekker nye sannheter om deres egen familiehistorie og klimaforkjempernes mørke hemmeligheter. Den dramatiske reisen rundt på øya setter både Thorkild og de rundt ham i stadig større fare.

Kriminalromanene om Thorkild Aske er solgt til 18 land, og har mottatt strålende kritikker. Vi skal ikke våkne er den tredje boken i serien og tar Bakkeids gotisk-uhyggelige stil og lakoniske humor til nye høyder.

«Liker du det mørkt? Da vil du elske dette!» Bjørn Bakken, Bjørnebok
«I Vi skal ikke våkne byr Heine Bakkeid på humor, spenning, alvor og dramatikk på en og samme tid. Dette er underholdende lesning, og en helt fantastisk krim.» Simen Ingemundsen, Bygdebladet (Terningkast 5)

Medlemsvurdering:
Heine Bakkeid sin tredje bok om Thorkild Aske.Denne gang har historien sitt utspring i fra Island.Trøkker på,og den beste hittil i denne Krim-Thrilleren.Bare å begynne å lese.

Thore bjørn Eik

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
476
ISBN
9788203268458
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
21 x 13 cm
Serie
Thorkild Aske 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

T
Thore bjørn Eik – 14.11.2019

– Heine Bakkeid sin tredje bok om Thorkild Aske.Denne gang har historien sitt utspring i fra Island.Trøkker på,og den beste hittil i denne Krim-Thrilleren.Bare å begynne å lese.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vi skal ikke våkne:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
169,- 399,-
X
Ny!

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr
Ny!

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-
Offer
Ny!

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Handlekurv