Det som ikke dreper oss

Lisbeth Salander er tilbake! Millenniumserien fortsetter.
Tidsskriftet Millennium har fått nye eiere. Onde tunger påstår at tiden har gått fra Mikael Blomkvist, og han lurer på om han burde finne seg noe annet å gjøre. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Lisbeth Salander er tilbake! Millenniumserien fortsetter.
Tidsskriftet Millennium har fått nye eiere. Onde tunger påstår at tiden har gått fra Mikael Blomkvist, og han lurer på om han burde finne seg noe annet å gjøre.

Lisbeth Salander er rastløs. Hun deltar i et hackerangrep, tilsynelatende uten noen spesiell grunn. Hun tar risikoer hun vanligvis er nøye med å unngå. Det ligner ikke henne.

En sen nattetime får Mikael Blomkvist en telefon fra professor Frans Balder, en ledende autoritet innen forskning på kunstig intelligens. Balder påstår at han sitter på revolusjonerende opplysninger om amerikansk industrispionasje. Han har dessuten hatt kontakt med en ung, kvinnelig superhacker, som har en viss likhet med en person Mikael Blomkvist kjenner godt.

Mikael Blomkvist begynner å håpe at skupet som han og Millennium sårt trenger, er innen rekkevidde. Lisbeth Salander har, som vanlig, sin egen agenda. I Det som ikke dreper oss skal deres veier krysses. Enda en gang.

David Lagercrantz' Millennium 4 er et selvstendig litterært verk inspirert av karakterer og hendelser fra Stieg Larssons univers.

«Mer enn godkjent: David Lagercrantz, som virkelig har våget seg inn i løvens hule med en oppfølger om Stieg Larssons Lisbeth Salander, kommer fra oppdraget med æren i behold.» Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
483
ISBN
9788205490727
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Det som inte dödar oss
Format
21 x 13 cm
Nr
8100047
Serie
Millennium 4

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det som ikke dreper oss:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sekten

Camilla Läckberg
Paperback 
199,-
 

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
199,-
 
X
Ny!

X

Pascal Engman
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv