Min side Kundeservice Bli medlem

Dødens sirkel

kriminalroman

«Høstens beste kriminalroman «At bergensforfatteren Chris Tvedts er en av de aller ypperste nye, norske krimforfattere er det ingen tvil om. Hans femte og nyeste kriminalroman om bergensadvokaten Mikael Brenne er hans beste hittil - og det sier ikke lite.»

Kjell Einar Øren, Haugesunds Avis

Rivertonprisen for beste krimroman i 2010 er tildelt Chris Tvedt for Dødens sirkel. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Les juryens begrunnelse

Advokat Mikael Brenne er partner i et fremgangsrikt advokatfirma og er i ferd med å bli en av landets mest profilerte forsvarsadvokater. Hans Mikkelsen, alias Grekeren, er en profesjonell forbryter med fingrene borti det meste. Å forsvare Grekeren i retten er ren rutine for Mikael Brenne, i hvert fall i begynnelsen.

Men det som begynner som en helt vanlig sak, skal snart utvikle seg til et personlig mareritt som truer med å ødelegge livet hans. For å komme bort fra sine egne problemer påtar Mikael seg å hjelpe en ung gutt som ble dømt for dobbeltdrap på to jenter på øysamfunnet Vestøy for tjuefem år siden. Nå vil han ha saken sin gjenopptatt.

Mikael Brenne drar til Vestøy uten særlig tro på å lykkes, men det skal vise seg at gamle tragedier fremdeles lever i menneskers minne, og det er ikke alle som blir glade for at det graves i gamle hemmeligheter. Og Mikael Brenne, som har tenkt at livet hans ikke kunne bli verre, oppdager snart at han tok feil. Det kan bli verre. Mye verre ...

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
393
ISBN
9788202346188
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Dødens sirkel
Format
19 x 12 cm
Nr
9020683
Priser
Rivertonprisen 2010
Serie
Kaliber
Mikael Brenne 5

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Høstens beste kriminalroman «At bergensforfatteren Chris Tvedts er en av de aller ypperste nye, norske krimforfattere er det ingen tvil om. Hans femte og nyeste kriminalroman om bergensadvokaten Mikael Brenne er hans beste hittil - og det sier ikke lite.»

Kjell Einar Øren, Haugesunds Avis

«For gjett om det går som det suser mot slutten. Chris Tvedt skriver gnistrende godt når han er i nærheten av tinghuset. Det er umulig å legge boken fra seg når Brenne for alvor begynner å slåss for det livet han kjenner.»

Monika Nordland Yndestad, Bergensavisen

«Effektiv krim - igjen «Chris Tvedts serie blir tettere og får en sikrere og sikrere samklang mellom intrige, miljø, Brennes privatliv og språk for hver ny roman.Og vel aldri har språket vært finere vevd sammen med intrigen og miljøet enn i Dødens sirkel.»

Knut Holt, Fædrelandsvennen

«Ny og spennende krim fra Chris Tvedt «Tvedt har begynt å bli dreven i faget etter seks år og fem bøker, Dødens sirkel er både spennende og godt skrevet. [...] Man rekker verken å irritere seg eller kjede seg før historien ruller videre.»

Kurt Hanssen, Dagbladet

«Full pakke fra Chris Tvedt «Femte bok i serien om advokat Mikael Brenne er en skikkelig höjdare - så fullpakket med spenning, overraskelser og snedige vendinger at klisjeen leses på strak arm ligger faretruende nær.[...] Nå puster han Staalesen, Nesbø og andre favoritter i nakken.»

Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dødens sirkel:

Hvit død
3 for 2

Hvit død

Robert Galbraith
Innbundet 
99,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Natt
-25 %

Natt

Bernard Minier
Paperback 
172,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv