BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Fare for gjentakelse

«Nok en vinner. Chris Tvedts andre thriller ikke bare overbeviser, den etablerer ham som en krimforfatter i norgestoppen.»

Ann Kristin Ødegård, Bergensavisen

Den 14-årige Maja blir funnet drept, og den dyktige og utradisjonelle advokaten Mikael Brenne blir oppnevnt som forsvarer for anklagede, Alvin Mo. Det er ikke akkurat drømmejobben. Alt tyder på at Alvin Mo har voldtatt, mishandlet og drept 14-åringen, og Mikael vet at dette er en rettssak han ikke kan vinne. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Den 14-årige Maja blir funnet drept, og den dyktige og utradisjonelle advokaten Mikael Brenne blir oppnevnt som forsvarer for anklagede, Alvin Mo. Det er ikke akkurat drømmejobben. Alt tyder på at Alvin Mo har voldtatt, mishandlet og drept 14-åringen, og Mikael vet at dette er en rettssak han ikke kan vinne.

Men rettssaken blir ikke helt som han hadde forventet. Og da den er over, sitter Mikael igjen med mange ubesvarte spørsmål og en følelse av å ha blitt lurt. Selv om Maja-saken er over i retten, er den ikke over for Mikael Brenne. Han vil vite sannheten og starter sine egne undersøkelser. Det skal han komme til å angre på.

Maja-saken kaster lange skygger, og i skyggene er det flere som bærer på farlige hemmeligheter. Og flere som dør. Dessuten er det noen der ute som ikke liker Mikael Brenne ...

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
285
ISBN
9788202362935
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Fare for gjentakelse
Format
18 x 12 cm
Serie
Mikael Brenne 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Nok en vinner. Chris Tvedts andre thriller ikke bare overbeviser, den etablerer ham som en krimforfatter i norgestoppen.»

Ann Kristin Ødegård, Bergensavisen

«Chris Tvedt behersker et klassisk, tøft og effektivt krimspråk til fingerspissene. [...] Men til tross for skjønnhetspletter, er dette krimhåndverk på høyt, nasjonalt nivå.»

Sindre Hovdenakk, VG

«Tvedt [...] gir et overbevisende bilde av balansegangen mellom personlig ærgjerrighet og rettferdighetstrang som mange forsvarsadvokater, forhåpentligvis, må leve med.[...] Men alt i alt, enkelte skjønnhetspletter til tross: en stødig og troverdig krim fra Bergen, som absolutt frister til gjentakelse.»

Curt Johnson, Dagens Næringsliv

«Tvedt viser stigende formkurve med sin nye krim»

Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende

«Et solid stykke krim. Med sin andre roman, «Fare for gjentakelse» plasserer bergenseren Chris Tvedt seg i klassen for solide krimsnekkere.»

Turid Larsen, Dagsavisen

«Drivende god krim»

Odd Seljesæter, Avisa Nordland

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fare for gjentakelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv