Min side Kundeservice Bli medlem

Kortene på bordet

Fire mennesker er samlet rundt et bridgebord. Verten sitter i en lenestol ved peisen og slapper av, tror de andre. Helt til det viser seg at han er død, myrdet. Ingen andre har vært i rommet. Altså er en av spillerne morderen. Les mer

169,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Fire mennesker er samlet rundt et bridgebord. Verten sitter i en lenestol ved peisen og slapper av, tror de andre. Helt til det viser seg at han er død, myrdet. Ingen andre har vært i rommet. Altså er en av spillerne morderen. Bridgeregnskapet får betydning når Hercule Poirot går i gang med å løse mysteriet.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203378218
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Cards on the table
Serie
Hercule Poirot

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

M
M – 16.09.2009

– Dette er en Hercule Poirot-historie fra Agatha Christie. Poirot blir invitert til et selskap av den ufordragelige og skumel vert. Men når bridgespillet er over finner de ham i sin lenestol drept, og bare personene som satt ved det ene bridgebordet kunne være synderen. Dermed må personene på det andre bordet finne ut hvem den skyldige er. Og Poirot leder an sine medspillere i jakten på løsningen på mysteriet, og Poirot er veldig intressert i resultatene på bridgespillet. Dette er en veldig morsom og spennende bok. Du får aldri helt taket på hvem morderen er får Poirot avslører det. SÅ denne boken er godt skrevet og får deg til å sitte å gjette på hvem som er morderen.

i
indi – 01.09.2009

– Mr. Shaitana, en mann med en sær form for humor inviterer til et svært spesielt selskap. De åtte gjestene består av fire mennesker som alle har sluppet unna med mord, og fire krimbekjempere, deriblant Hercule Poirot. For verten er settingen svært underholdende, helt til han selv blir offer. Nå er det opp til Poirot å finne den skyldige. "Kortene på bordet" er en utspekulert og morsom kriminalroman. Den er velskrevet og underholdende, med en intelligent og artig intrige. Agatha Christie skildrer levende sine karakterer, og har virkelig skapt en fornøyelig figur i Hercule Poirot. Dette er en bok jeg likte godt, og som absolutt kan anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kortene på bordet:

Playback
Ny!

Playback

Raymond Chandler
Nedlastbar lydbok 
262,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv